Filip Stancic

Obrenovac

Član od: 23.09.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Motorola

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

NEGATIVNA OCENA - Pogledajte nas KP nalog i uverite se da ne dajemo negativnu ocenu tek tako. Dugogodisnji smo KP clan sa preko 1000 ocena. Poslat je telefon, koji posle nekog vremena u radu sam od sebe se gasi. Radi, dok se ne ugreje i dok mu se ne poveca osvetljenje ekrana. Prodavac kaze da se to desilo u transportu , mada je stigao telefon bez ostecenja. Pristao na povrat, ali da troskove povrata mi platimo. Tako da nam je napravio bespotrebne troskove, a on nije imao nikakve troskove za pokusaj prodaje neispravnog telefona. ..
Klasičan primer čoveka koji radi toliko godina posao sa telefonima i sada bukvalno ako mu ijedna sitnica zasmeta daje negativnu ocenu i to se podrazumeva da je on u pravu jer jel te može mu se. Poslao sam mu ispravan i očuvan telefon, javio mi se i rekao da telefon ima problem, ja sam rekao da sam poslao sve ispravno i da ne znam stvarno sta je u pitanju ali on je hteo da vrati, složio sam se naravno i on je platio postarinu, šta je tu sporno, mogao je lično da kupi pa da ne košta ništa, ne vidim nikakav razlog da KP tim ovo prihvati, čovek je vratio telefon, dobio je novac nazad u rešen je problem. I samo potencira kako on ima 1000 ocena, niko ga nije za to pitao ali dobro ako mu toliko znači da ja dobijem negativnu ocenu pošto i on ima jednu pa ajde da malo izleči komplekse na nama amaterima. Neka ti je moja negativna ocena na čast i dugo da poslujes ?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.