Filip Velickovic

Kraljevo

Član od: 02.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Reko da je ploca ispravna uzeo je jer na moju ne radi wi fi iako me je ubedjivao da je njegova ispravna u potpunosti, a njegova losija od moju tako da prvo proverite verodostojnost podataka i 2x razmislite pre nego sto naruci te jer jedno prica a ustvari je drugo, imam sve poruke kao dokaz sta je reko to moze i kp tim da proveri kako je reko da ga je on proverio a posle me ubedjivao da ga je nosio u servis, ne preporucujem saradnju
Prvo se opismeni, drugo baviš se mutnim radnjama, uzeo si telefon na kome jeste bila ispravna ploča za smešnih 900.dinara, cenjkao si se kao na pijaci za 100.din gore dole. Telefon za koga imam živog svedoka da je radio,tj da mu je radila ploča, ovlašćenog servisera u Kraljevu, ti tvrdiš tek posle nekoliko dana da ne radi, uvaljuješ mi priče da sam te prešao, tražiš svojih 900.din nazad, a ja smem da garantujem da si zamenio i uvalio pokvarenu ploču za to vreme dok se nisi oglasio i još hoćeš svoj novac nazad,zar ti misliš da sam ja rastao na drvetu? Još ti dam pozitivnu ocenu, da bi ti nekoliko dana posle toga krenuo da me smaraš kako sam te ja prešao i sl. I da mi posle 20+ dana daješ negativnu?! Da li si je skinuo i zamenio, ili jednostavno prilikom otvaranja oštetio, ne znam i ne zanima me više, nek ide na tvoju čast. Ovim putem ja upozoravam ostale članove da ne sarađuju sa tobom, jer će proći isto kao ja, možda je neko dosad već naseo, pa da mu ovo bude za nauk.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.