filip

Zrenjanin

Član od: 30.07.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Košulje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Obraćam se svima koji budu želeli da imaju trgovinu sa ovim članom da su mi od pomenutog stigle dve košulje, naizgled u redu ali obe su imale žuto po kragnama(ne ulazim u to da li su prljave ili šta) Kada sam kontaktirao člana rekao mi je, citiram "Da su košulje nošene 4-5 puta i da od tada stoje u ormaru i da su u top stanju. U razgovoru po kontaktu je rekao" Smatram da prljavština ili feler kod kragne ne utiče na stanje pošto se taj deo ne vidi tokom nošenja, a da nema nameru da vrši zamenu"- završen citat. Dakle, košulje su plaćene koliko je i dogovoreno a "administracija Kp" može da pogleda u prepisci kako je tekao razgovor, čak imaju i uslikane kragne. Izbegavati ovog člana.
Kosulje su u top stanju sem toga na unutrasnjoj strani kragne sto se ni ne vidi. Clan je vise puta trazio da mu snimam video kosulje citiram "da bude minimalno 1min dugacak video i da se polako prevrcu".Clan je ocigledno mislio da ce za 500din dobiti novu kosulju iz radnje, da nisam zeleo da prihvatim zamenu jer sam mu vise puta snimao kosulje iz svakakvih uglova kakva je kosulja bila na snimku takva je i dosla. Ali sam gospodinu ponudio popust na sledecu kupovinu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.