Filip

Ćuprija

Član od: 27.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Posuđe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo mi je poslao tanjire u rasutom stanju. Vratim i pristanem da podelimo postarinu, da decko ne bude na steti. Ponovo dobijem paket bolje upakovan, naravno platim ponovo postarinu, ali tanjiri krnji po ivici, korisceni, izgrebani, neoprani sa skorelim semencima paradajza i naprsli. Posaljem mu sliku tanjira, a on se snebiva, cudom cudi i nista ne preduzima, k'o veli- svako cudo, pa i ovo procice za tri dana. Nece sinovac, zato postoje ovakvi pisani tragovi. Od 12 komada samo 4 su bila cela- koriscena, izgrebana, ali ipak cela. Sramota bre decko, ako sam bila fer, trebao si tako i ti da postupis. Ovako, sta drugo da uradim, nego da upozorim druge na tvoje nekorektno ponasanje. Bruka za male pare.
Prodao sam preko 10 seta,ljudi su me zvali za jos jer su bili prezadovoljni, cak su me molili da im javim ako dobijem neki drugi slican set. Prvo negativno iskustvo na ovom sajtu upravo sa ovom gospodjom koja mi je malo nejasna ostala. Jesam poslao u malo vecem pakovanju nego inace sto saljem, jedna cinija se okrnjila prilikom transporta i gospodja mi je vratila paket. Nakon toga smo se culi telefonom, posto je bila i dalje zainteresovana zamenio sam osteceno i poslao opet u mnogo boljem pakovanju . Kada joj je stigao drugi put paket gospodja mi je javila da je sve u redu,a onda sutradan mi je poslala sliku tanjira koji je okrnjen , odgovorio sam porukom sta sada nije u redu, jer mi je samo 1 dan pre toga rekla da je stiglo i da je sve u redu,poruku je samo pogledala i nista mi nije napisala,da bih ovde video da sam dobio negativnu ocenu.Totalno je ispala nekorektna. Vratio bih gospodji novac ako joj je stiglo opet u drugacijem stanju nego sto je pisalo u opisu oglasa kao sto se to i radi, to je lomljiv sadrzaj prosto se desi nekad neko ostecenje prilikom transporta. Vasa bruka gospodjo,za neistine koje ste izneli ovde. Tanjiri su bili sa nalepnicama nikad korisceni po 6 komada u kutiji . Vase pravo da ocenite kako zelite i ne mogu to da promenim,vama na cast. Ne mogu da shvatim sta je gospodji bilo u glavi jer je mogla da me nazove normalno kao sto smo pre toga pricali par puta telefonom i ukaze ako je ipak sutradan videla neku nepravilnost, no ona se odlucila da posalje poruku i posle ubije ''seen'' na moju i ostavi negativnu ocenu. Gospodjo ako jednom kazete da je stiglo i da je sve u redu, kako onda sutradan dajete negativne ocene?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.