Filip

Beograd

Član od: 04.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Prekidači

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posto je dobio prekidac koji je porucio, potom i zamenski ( o mom trosku ) me je blokirao i pokusao negativno da oceni misleci da ce tako da se spasi. Sramota! Osoba bez integriteta. Za izbegavanje. Los covek. Ne preporucujem saradnju. Uz NEGATIVNU sledi i PRIJAVA, kako i dolikuje!
Na žalost, teško je danas ljudima ugoditi. Čovek mi je poslao prekidač koji ne odgovara opisu, zatim se dogovorili da posalje novi o njegovom trošku i nadoknadi štetu koju je napravio, odnosno umanji cenu. Napravio se lud i poslao samo prekidač iznova, sa 0% umanjenja cene, i sa manjim oštećenjem istog. Kada sam mu to spomenuo u razgovoru preko telefona, počeo je da preti i da me uslovljava kako je moja dužnost samo da mu vratim stari prekidač kurirskom službom o mom trošku ili da pošaljem poštom o njegovom trošku. Kako je znao da zbog samog radnog vremena nisam u mogućnosti da mu poštom dostavim već isključivo kurirskom službom, nastavio je sa pretnjama i ucenama, gde sam ga i blokirao.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.