Filip

Novi Pazar

Član od: 15.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prilikom kupovine artikla od gospodina, zamolio sam zbog postarine i mojeg preuzimanja da salje postexpresom, nije prihvatio jer je njemu to daleko, a onda se ispostavi posle nase prepiske gde sve cuvam da je covek u Italiji u ne u Sbiji. Zatim prihvatim da bude po njegovom i da mi posalje patike Bexom. Ja ga zovem jer sam zvao Bex sluzbu da nadjm kurira ali mi kazu da nema nista od paketa za mene. Ja ga opet nazovem on mi kaze da je poslao Citijem bez ikakvog dogovora samnom, i naravno postarina sa otkupom meni bude 800 dinara umesto 400, i nakon svega toga posle mnogo pisanja rekao je da ce da mi uplati razliku ali naravno i to se nije desilo. Znaci negativna ide jel clan nesme da radi po svome vec da radi u dogovoru sa drugim clanom.
Samo da znas platices u skorijoj buducnosti 5x400 dinara. A tvoja ocena je nebitna meni ja nisam trgovac prodam kad iman nesto nekad viska. ???
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.