Filip

Beograd

Član od: 19.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Momak je zamolio da mu posaljem patike tako da moze videti da se one nalaze u kutiji, rekao sam mu da nema brige, da se bavim prodajom stvari i da imam svoju stranicu, tako da sigurno nece biti prevaren. Cak sam mu i spustio cenu. Na sta je on rekao nemam instagram pa mi to nista ne znaci, izrezao sam kutiju i poslao patike tako da se vide, pre slanja sam mu poslao slike. Momak na kraju nije podigao patike zato sto je kurir zapakovao paket u kesu i sad ja zbog njegove nesigurnosti moram da placam duplu postarinu. Dzaba potrosen novac i vreme. Nikakvu saradnju ne preporucujem.
Ja ti lepo napisah i insistirao sam da spakujes paket tako da bude neki deo zapakovan povidnom folijom/celofanom. Ti to nisi uradio ili je kurirska sluzba stavila preko crnu kesu i samim im nisam mogao da vidim sta je u paketu. Ne znam da li je to voj propust ili od sluzbe, u svakom slucaju nisam hteo da primim paket za koj ne vidim sta je, a da dam veliki novac. Nudio sam ti da platim postarinu nazad, nisi se udostojio da odgovoris, nego si omdah dao negativnu ocenu. Pre bih rekao da ti zasluzujes negativnu. Prijavljeno administraciji.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.