Filmfanatic

Feketić

Član od: 17.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Ekvilajzeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek mi je prodao neispravan uređaj, zato jedna velika nula od mene. Na uređaju je bio skidan poklopac, čovek ga nije ni stavio kako treba, od tri klizača jedan radi, druga dva prekidaju, nastavljen kabl. U porukama je napisao da je sve ispravno i da funkcioniše bez greške. Uređaj je završio u kontejneru, a ja sam na žalost imao prvo loše iskustvo na KP.
Poslao sam coveku potpuno ispravan audio uredjaj koji sam ja licno koristio kod kuce, a skinuo sam ga sa pojacala, tek kad mi je poslao svoje podatke za slanje, dotle sam ga slusao bukvalno svaki dan. Bio je na oglasima 8 slika, iz svih ugla kao i front iz bliza, i naravno displej koji radi u punom sjaju. Nije istina da su klizaci prekidali, oba 3 su radio besprekorno. Uredjaj ja nikad nisam otvarao, posto se uopste ne razumem u to , pa me cak ni ne zanima kako izgleda iznutra. Poklopac se malo klimala, ali je to sigurno normalno za uredjaj star preko 30 godina, i ja sam ga tako koristio sve vreme. Po mom misljenju gospodin se razocarao u mogucnosti tog uredjaja, ali sigurno ne u ispravnost, posto je bio sto posto ispravan kao sto je stajao i u oglasu. Zao mi je sto je tako odreagovao i mislim da ce taj uredjaj u skoroj buducnosti, da se nadje ponovo na oglasima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.