Fish-R

Smederevo

Član od: 19.06.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Torbe i futrole

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost, moram da dam negativnu ocenu za futrolu, jer mi je poslata neispravna, pokvaren rajfeslus a lepo sam zamolio prodavca da pregleda i futrolu i stap dal nema fabrickih mana i on to nije ispostovao. Sutradan kad mi stigla nazvao sam Fish-R i javila se neka gospodja kojoj sam rekao sta fali futroli ona se nije ni nasalila da kaze nema problema vratite futrolu mi cemo vama pare a nije ni jeftina 5250din. Tako da me ova ocena toliko kosta i ako je posle vlasnik zvao sa pricom aj da resimo problem bez konkretne ponude i ja sam mu ponudio tri opcije on se nije udostojio da odgovori ako mu odgovaraju ili ne ili da ponudi svoju opciju, nego da cekam utorak, znaci kod nji samo mora licno da se ode i iz ruke vidite sta kupujete inace sa telefonom ko naruci iskreno ne uvek jer kupovao sam i stvari apolutno ospravne, jos radnik ubedjuje da nema potrebe da se ide preko sajta nego da mu se izdiktira adresa , ali nije mi prvi put da sam sa ovom prodavnicom prosao tako, kupio sam i Okumu Coronado 65 i zamolio da je lepo ususka u kutiji da se macinica neosteti gde je prodavac prosto uvredjen rekao da je poslao stotine paketa a kad mi je stigao paket unura masinica ispala iz najlon kese a rucica odsrafljena od tela (a masinica teska oko 850-900g. ) i na vratu fali farbe centimetar sa pola centimetra i to se vidi da nije sveze oguljena vec je imala patinu po sebi , znaci da je takva i poslata a platio sam je preko 9000hiljada din. ,tako postovane kolege ko zeli da prodje ko ja nek slobodno narucuje u ovoj prodavnici ja nikad vise, sve ovo je tacno i garantujem zivotom sta god da odgovore to je samo pranje od istine.
Poštovani, bilo Vam je ponudjeno da zamenimo futrolu ako je fabrička greška na njoj, jer ste uz nju dobili i fiskalni račun i imali prava na reklamaciju. Medjutim, Vi ste je sami prepravljali, lepili ili šta već, tako da je ta opcija otpala. Ponudjeno Vam je i da se dogovorimo kako Vama odgovara, ali ste rekli da idete na dijalizu i da se čujemo u ponedeljak. Nakon toga ste "skromno" tražite da Vam pošaljemo štap veće vrednosti od vrednosti kupljene futrole (ne vraćajući nam istu), iako ste sami rekli da se čujemo u ponedeljak oko 13h, kada se vratite iz bolnice. Nakon nedobijanja željenog odgovora u očekivanom istom trenutku, dajete nam negativnu ocenu... Napominjem, pošiljka je poslata 11.10. uz fiskalni račun i mi smo platili poštarinu, kao i za sve kupovine preko 5000dinara, a ovo se sve dešava 14.10. u popodnevnim i večernjim časovima, dva dana nakon isporuke. Želimo Vam sve najbolje! Fish-R
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.