slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Multifunkcionalna klupa za trbusnjake sa tegovima ModernHome

10.620 dinFiksno

Beograd
Novo
36
2
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baby Shop doo
Član od 17.10.2008.
kp izlog

Kosa klupa za trbušnjake sa tegovima brenda ModernHome je savršen alat za održavanje forme i obavljanje raznovrsnih vežbi kod kuće. Ova višenamenska klupa omogućava vam prilagođavanje naslona za leđa i sedišta u više položaja, pružajući vam mogućnost da pronađete idealan položaj za vežbanje. Klupa dolazi sa dodatnom opremom gumenom trakom sa ručkama i dva tega od po
1.5 kg. Ovi dodaci omogućavaju vam da unapredite svoje vežbe i postignete bolje rezultate. Sedište klupe je izrađeno od udobne eko-kože, dok su naslon za leđa i sedište punjeni mekim sunđerom, obezbeđujući vam udobnost tokom vežbanja.

Klupa je stabilna zahvaljujući praškasto premazanoj konstrukciji, a nogari su opremljeni penastim zaštitnicima od klizanja i antikliznim stopalima. Podešavanje visine klupa omogućava vam da prilagodite intenzitet vežbanja i izaberete pravilan ugao za svoje vežbe.

Ovo je idealno za jačanje i oblikovanje mišića trbuha, ruku, leđa i kičme. Sklapanje klupa je jednostavno zahvaljujući specijalnom dizajnu, čime se osigurava da klupa zauzima malo prostora kada nije u upotrebi. Specifikacije: Višenamenska Visina: 52 cm - 69 cm Dužina naslona za leđa: 105 cm Širina naslona za leđa: 30 cm Težina klupe: 12 kg Boja: Crna i crvena Podešavanje: Noge Model: UD2101
Proizvođač: ModernHome

ID Oglasa: #164327543
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.