slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Amazfit Band 5 fitnes tracker smart watch

2.490 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
166
5
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bojan 0643670359 Novi Sad
Član od 29.02.2016.
Svi oglasi

UGRAĐENA AMAZON ALEKSA Razgovarajte sa Amazon Aleka. Postavljajte pitanja, dobijajte prevode, postavljajte alarme, proverite vremensku prognozu, kontrolišite svoje pametne kućne uređaje i još mnogo toga.
Monitor zasićenosti krvi kiseonikom: Sa Amazfit Band 5, možete da merite zasićenost krvi kiseonikom i razumete svoje fizičko stanje pomoću OkigenBeats-a.
24/7 puls, monitor za spavanje: Precizni optički monitor otkucaja srca Amazfit Band 5 omogućava vam da precizno pratite korake koje ste preduzeli, pređenu udaljenost i obrasce spavanja.
Trajanje baterije 15 dana: Sa potpuno napunjenim Amazfit Band 5, ne morate da nosite punjač za dvonedeljna putovanja. Ima dovoljno snage da vas puni čitave 2 nedelje bez brige.
Praćenje ženskog zdravlja: ​​Sa sistemom praćenja menstruacije kod žena, bend 5 snima i predviđa ženski menstrualni ciklus i šalje pametne podsetnike za obaveštenja. Molimo pogledajte PDF priložen uz tehničku specifikaciju za priručnik.
A17

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

ID Oglasa: #149681921
Informacije

Klikom na Svi oglasi mozete videti i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.