slika
slika
1 od 2

AMAZFIT Band 7 pink

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
8
0
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

SVE NOVO !      SA GARANCIJOM !

 

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano!

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

 

 

 

☎ 062-100-50-57,  kontaktirajte nas za PORUCIVANJE i sva dodatna pitanja putem, sms, poziva,

Kp poruka, Viber.

 

 

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

 

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.

 

*Pametni satovi polako postaju sastavni deo svakog naseg radnog dana. Puno razlicitih karakteristika ovih uredjaja vas nece ostaviti ravnodusnim.

 

*Omogucavaju bolje snalazenje, u njih ne zalazi prasina i voda, i uvek su spremni za svaki vid fizicke aktivnosti.

 

*Vrlo atraktivni uredjaji koji mogu posluziti i kao modni detalji.

 

Karakteristike:

- Veliki HD AMOLED ekran: Amazfit band 7 fitnes tracker ima veliki ekran od 1,47 inča koji je uvek uključen za smeštaj najvažnijih informacija i smanjenje pomeranja. Veliki HD AMOLED ekran Band 7 ima vidljivu površinu za 112% veću od Band 5, dok telo zadržava tanko i lagano.
- 18-dnevno trajanje baterije: Recite zbogom svakodnevnom punjenju. Kada je potpuno napunjena, baterija od 232 mAh fitnes trackera može trajati do 18 dana sa uobičajenom upotrebom i 28 dana sa režimom za uštedu baterije.
- Savladajte svoje ciljeve treninga: širok izbor od 120 sportskih modova, možete dobiti podatke o vašim omiljenim sportovima, kao što su trčanje, biciklizam, joga itd. I možete brzo da pređete u akciju uz inteligentno prepoznavanje 4 sporta. Zahvaljujući vodootpornosti od 5 ATM, može izdržati do 50 metara pritiska vode. A kada želite da odete do bazena, sportski režim za plivanje u bazenu može naučno pratiti vaše podatke o plivanju.
- Iskoristite snagu zdravlja: ​​Fitness tracker aktivnosti može da meri tri zdravstvena indikatora (otkucaje srca, kiseonik u krvi, nivo stresa) u isto vreme jednim dodirom i dobije rezultate za samo 45 sekundi. Takođe može da prati kvalitet vašeg sna kroz lagane, duboke i REM faze spavanja, kao i da obezbedi praćenje menstrualnog ciklusa.
- Svemoguća pomoć i moćni Zepp OS: Amazfit Band 7 ima ugrađenu Amazon Aleka, tako da možete lako da podesite alarm, prevedete i još mnogo toga da biste olakšali svaki dan. Lagani Zepp OS sa malom potrošnjom omogućava odličnu i glatku interakciju, a bogat ekosistem aplikacija uključuje više od 10 vidžeta koji poboljšavaju vaš svakodnevni život.
- Svakodnevna kontrola: Učinite svakodnevni život lakšim sa širokim spektrom korisnih funkcija, uključujući telefonske pozive/SMS/obaveštenja o aplikacijama, brze odgovore na SMS i pozive, Bluetooth telefonsku muziku/kontrolu kamere, budilnik, štopericu, vreme, sedentar rad. Podsetnik, zaključavanje ekrana i lozinka, više. ..

1,47" veliki HD AMOLED ekran

Amazfit Band 7 ima veliki AMOLED ekran od 1,47 inča sa 282 PPI za jasno i lepo vizuelno iskustvo. Vidljiva površina je 112% veća u poređenju sa Amazfit Band 5.
Sa Alvais-on Displai, trakasti ekran je uvek vidljiv na prvi pogled i uvek izgleda zapanjujuće.

 

Poboljšan vek trajanja baterije

Baterija od 232 mAh ima dovoljno energije za punjenje do 18 dana uz normalnu upotrebu, tako da možete da se fokusirate na svoje aktivnosti. A fitnes tracker traje do 28 dana u režimu štednje baterije i 12 dana uz intenzivnu upotrebu.

Testirajte 3 pokazatelja zdravlja jednim dodirom

Sa Amazfit Band 7, možete istovremeno da testirate puls, zasićenost krvi kiseonikom i nivo stresa jednim dodirom trake za samo 45 sekundi. Ovo čini bržim i lakšim razumevanje vašeg zdravlja bez prolaska kroz pojedinačne zdravstvene aplikacije

 

Praćenje menstrualnog ciklusa

Amazfit Band 7 fitnes tracker može da zabeleži vaš trenutni menstrualni period i pruži predviđanja i podsetnike za predstojeće menstrualne i plodne periode kako bi vam pomogao da planirate unapred.

Uverite se u snagu fitnesa

Sa više od 120 sportskih režima i inteligentnim prepoznavanjem 4 sporta za zadovoljavanje sportskih potreba većine korisnika. Nakon vežbanja, možete da vidite napredne podatke kao što su maksimalno unošenje kiseonika (VO₂ Mak), ukupno vreme oporavka, opterećenje treninga i efekat treninga da biste saznali o faktorima koji mogu da utiču na oporavak, razvoj i kapacitet treninga.

ID Oglasa: #165639530
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.