slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Black Smart Band - Pametna fitnes narukvica

2.499 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
31
0
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Predstavljamo Vam Smart Band – Pametna fitnes narukvicu koja predstavlja moderni elektronski uređaj koji pruža korisne informacije o vašem zdravlju, fizičkoj aktivnosti i povezanosti s mobilnim telefonom.

Naša pametna fitnes narukvica poseduje razne mogućnosti kao što su lokacija, praćenje otkucaja srca, merenje napravljenih koraka tokom dana, praćenje kalorija i obaveštenja na mobilnom telefonu.

Lokacija: Pametni sat je opremljen GPS senzorom koji omogućava praćenje vaše lokacije.

Praćenje otkucaja srca: Senzor za otkucaje srca pruža real-time informacije o vašem pulsu. Ovo je korisna funkcija prilikom vežbanja kako biste pratili intenzitet treninga i osigurali da ostanete u optimalnoj zoni rada srca.

Merenje koraka: Ugrađeni akcelerometar prati vaše korake tokom dana. Na osnovu ovih podataka, sat može izračunati ukupan broj koraka, udaljenost koju ste prešli i procenat vaših postavljenih ciljeva.

Praćenje kalorija: Pametni sat može proceniti potrošnju kalorija tokom dana na osnovu vaših fizičkih aktivnosti i osnovnog metabolizma. Ovo je korisna informacija za one koji žele pratiti unos kalorija u odnosu na potrošnju.

Obaveštenja na telefonu: Kada je pametni sat povezan s vašim mobilnim telefonom putem Bluetooth-a, možete primati obaveštenja o pozivima, porukama, e-pošti, društvenim mrežama i drugim aplikacijama direktno na ekranu sata. Tako ne morate uvek vaditi telefon iz džepa ili torbice.

Pametna fitnes narukvica povezuje se sa mobilnom aplikacijom koje Vam omogućavaju da pratite i analizirate svoj napredak tokom vremena. Možete postaviti ciljeve, pratiti rezultate i pregledati istoriju vaših aktivnosti.

Ukoliko želite da pratite svoje aktivnosti, vodite računa o kalorijama i zdravlju naša pametna narukvica je savršena za Vas.

Karakteristike:

  • Blue Smart Band – Pametna fitnes narukvica
  • Napravljena od visokokvalitetnih materijala
  • Poseduje podesivu narukvicu
  • Sadrži punjivu bateriju
  • Može se povezati sa mobilnim telefonom putem bluetooth-a
  • Sadrži lokaciju, praćenje otkucaja srca, praćenje kalorija, merenje koraka i obaveštenja na telefonu
  • Pre povezivanja potrebno je instalirati mobilnu aplikaciju
  • Pruža informacije od zdravlju i fizičkoj aktivnosti
  • Dostupan u crnoj boji
ID Oglasa: #155518511
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.