slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Fitnes tracker GRV-radi bez mob.tel, CRNI / ROZE / ZELENI

1.490 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
13
1
juče
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Home-Shop
Član od 22.02.2022.
Svi oglasi

Dostupan u crnoj, roze, zelenoj boji.

 

★【Fitness sat bez Bluetooth-a】- Ovaj fitnes sat može da radi nezavisno bez ikakve aplikacije. Ne morate da se trudite da preuzmete aplikaciju ili da je povežete sa telefonom da biste je započeli. Veoma je pogodan za ljude koji žele jednostavan fitnes tracker koji može da radi bez mobilnog telefona.


★【Precizan fitnes tracker】- Ovaj fitnes tracker može precizno da zabeleži vaše korake, sagorele kalorije, razdaljinu i vreme spavanja. Može vam pomoći da ostanete aktivni i razvijete zdrav način života.


★【Lako za podešavanje】- Podešavanje ovog sata je veoma jednostavno. Samo treba da unesete tačno vreme, datum, svoju visinu, težinu i godine u meniju podešavanja sata da biste započeli. Satom se lako može upravljati dodirnim dugmetom na dnu ekrana.
★【Odličan poklon za roditelje i decu】- Ovaj pedometar sat je veoma dobar izbor poklona za starije i decu, jer je jednostavan i može da radi bez telefona, takođe je veoma lagan i udoban za nošenje.


★【Dug vek trajanja baterije】 - Ovaj fitnes sat se puni preko ugrađenog USB-a. Samo treba da izvadite telo sata iz kaiša, a zatim ubacite kraj sa metalnim komadom u bilo koji USB port da biste ga napunili. Potrebno je samo 2-3 sata da se potpuno napuni i može vam servisirati do 7 dana. (Saveti: Napunite sat na vreme pre nego što mu se isprazni baterija, inače morate ponovo da podesite sat. ).

ID Oglasa: #163804317
Informacije

! ! ! PROIZVODI KUPLJENI U NEMAČKOJ, NOVI, U ORIGINALNOM PAKOVANJU ! ! !

Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu. Ukoliko želite nešto da poručite, pošaljite poruku sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.  
-Mesto i poštanski broj.  
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

Za više informacija PORUKA NA KP iili POZIV, SMS, VIBER NA:   064/ 332 4156

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.