slika
slika
slika
1 od 3

Pametni sat SmartBand 6

1.200 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
8
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Sada imate priliku da pratite svoje aktivnosti na novi način uz pametni sat SmartBand 6. Ovaj sat pruža mnogo više od običnog praćenja aktivnosti. Osim praćenja koraka, kalorija i pređene kilometraže, SmartBand 6 meri i puls i krvni pritisak, što vam omogućava da budete svesni svog zdravstvenog stanja i da se brzo prilagodite na eventualne promene.

 

Pametni sat SmartBand 6 takođe vam pruža informacije o kvalitetu sna, tako da možete imati bolji uvid u vašu spavačku rutinu i na osnovu toga poboljšati vaše zdravlje i dobrobit.

Za one koji vole da se bave sportom, SmartBand 6 ima više sportskih režima kao što su trčanje, sklekovi i preskakanje konopca, tako da možete pratiti svoje aktivnosti i napredak u različitim sportovima.

Funkcije:
  • Praćenje aktivnosti tokom celog dana: koraci, potrošene kalorije, pređena kilometraža.
  • Merenje otkucaja srca i krvnog pritiska
  • Praćenje sna (vreme spavanja i kvalitet sna)
  • Režim sporta: trčanje, sklekovi, preskakanje vijače
  • Inteligentni podsetnici: podsetnik za pozive, obaveštenja, podsetnik za dugotrajno sedenje
  • Podsetnik za poruke: Twitter poruke, WhatsApp poruke, SMS poruke
  • Dodatne funkcije: Traženje narukvice, podsetnik za alarm, daljinsko upravljanje kamerom, podizanje ruke da bi se osvetlilo, kontrola muzike, vremenska prognoza
Specifikacije:
  • Kompatibilni sistemi: Android 5.0 (i noviji), IOS8.0 (i noviji)
  • Veličina ekrana: 0.96 inča, Bluetooth: Bluetooth 4.0, Način punjenja: USB
  • Ocenjeno vodootpornost: IP67, Vreme punjenja: oko 2 sata, Vreme rada: 2-3 dana, Vreme čekanja: 5 dana
  • Veličina narukvice: ukupna dužina 250 mm, podesiva dužina 120-200 mm
  • Materijal: Kućište – Plastika, Narukvica – Termoplastična elastomer + Nerđajući čelik
  • Podržani jezici aplikacije: engleski, francuski, nemački, ruski, španski, japanski, portugalski, holandski, poljski
  • Podržani jezici vesti: kineski, engleski.

 

SmartBand 6 je više od pametnog sata za praćenje aktivnosti i zdravlja. Ovaj sat vam nudi mnoge druge funkcije kao što su „ find bracelet“ funkcija, alarmi, daljinsko upravljanje kamerom, kontrola muzike, informacije o vremenskim uslovima i još mnogo toga.

Pametni sat SmartBand 6 ima 0.96 inčni ekran i Bluetooth 4.0 konekciju, a puni se preko USB-a. Vodootporan je do IP67 standarda, što znači da možete biti sigurni da će vaš SmartBand 6 biti zaštićen od kiše i znoja tokom vežbanja.

Baterija SmartBand 6 je dugotrajna, što znači da možete koristiti sat do 2-3 dana sa jednim punjenjem, a u stanju mirovanja može trajati i do 5 dana.

Pametni sat SmartBand 6 ima ukupnu dužinu narukvice od 250mm, ali je dužina narukvice podesiva od 120 do 200mm. Izrađen je od plastike i termoplastičnog elastomera, sa čeličnom kopčom.

ID Oglasa: #165868526
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.