slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Anatomski jastuk, Jastuk za kolena I kukove (NA STANJU)

1.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
280
19
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Marko-Novi Sad
Član od 17.10.2014.
kp izlog
JASTUK ZA KOLENA OD MEMORIJSKE PENE (NA STANJU)

O ovoj stavci:

  • ORTOPEDSKI JASTUK ZA NOGE KOJI POMAŽE U SMANJENJU NEUdobnosti u leđima, kukovima, NOGAMA, KOLJENIMA I IŠIJASKU - Kao spavač na boku, ne spavate savršeno ravno. Vaša gornja noga pada ispred vas vršeći pritisak na leđa, zglobovi kuka se izvijaju i kolena se dodiruju, izazivajući bol. Contour Legaci Pillov je najbolji jastuk za noge za one koji traže olakšanje jer jastuk udobno podržava vaše noge i kolena kako bi obezbedio pravilno poravnanje za spavanje i pozicioniranje kako bi se eliminisale te bolne tačke pritiska.

 

  • JEDINI JASTUK ZA NOGE KOJI PODRŽAVA I VAŠE NOGE I KOLJENA – Kada smo prvi put izmislili naš jastuk za noge ranih 90-ih (oblik peščanog stakla koji su mnoge kompanije sada kopirale), naš cilj je bio da poboljšamo poravnanje spavanja kako bismo smanjili bol. Jastuk za noge je izmišljen da pomogne u smanjenju pritiska koji nastaje zbog lošeg položaja spavanja koji izaziva nelagodnost. Godinama kasnije shvatili smo da su amortizacija i podrška OBA vašim nogama i kolenima važni u održavanju pravilnog poravnanja kako bi se smanjio bol.

 

  • VENTILIRANA MEMORIJA PENA Omogućava CIRCULIRANJE VAZDUHA ZA HLADNIJI NOĆNI SAN – Za razliku od tradicionalnih jastuka za noge od memorijske pene koji su dizajnirani da apsorbuju toplotu vašeg tela u cilju kompresije, jastuk za noge Contour Legaci je dizajniran sa ventilisanim otvorima za vazduh u memorijskoj peni koji promovišu vazduh cirkulaciju tokom cele noći. Tehnologija pene koja reguliše temperaturu gura toplotu napolje od vašeg tela, kako biste sprečili da se osećate kao da se pregrevate.

 

  • SPAVAJ UDOBNO U BILO KOJOJ POZIJI I SLOBODNO SE KREĆI KROZ NOĆ – Za razliku od tradicionalnih jastuka za kolena, Contour Legaci ima istinski ergonomski dizajn sa svojim mekim oblinama i oblikom polumjeseca kako bi udobno pristajao muškarcima i ženama. Bez opasne trake koje ograničavaju cirkulaciju, precizna veza kontura jastuka odgovara prirodnom obliku vaših nogu. Ovo omogućava jastuku za noge od pene da se prilagodi vašem obliku bez ograničavanja kretanja ili od vas da spavate u određenom položaju.
ID Oglasa: #159354039
Informacije
  • Pogledajte našu ponudu (Svi Oglasi).

Potrebni podaci za slanje:

  • Ime, prezime:
  • Mesto/Naselje
  • Ulica I broj
  • Broj telefona:

Porudžbine do 16h saljemo isti (radni) dan, sa isporukom za sutra dan, subotom do 13h sa isporukom za ponedeljak.   

Preuzimanje u Novom Sadu.

  • Garanrancija 48h od isporuke.

  • Ocenite saradnju sa nama.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.