slika
slika
slika
1 od 3

Intervalni trenažni sat

18.000 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
52
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sculpex
Član od 24.01.2020.
Svi oglasi
INTERVALNI TRENAŽNI SATVreme je da nabavite ovaj više nego koristan sat za svoju teretanu, klub, centar. Namenjen profesionalnoj upotrebi čak i za velike fitnes centre zahvaljujući visokim performansama koje nudi: ✔️Kvalitetno izrađeno kučište  koje se jednostavno montira.  ✔️ Kvalitetna reprodukcija – jasnoća, oštrina, kontrast i SVETINA.  ✔️Očitavanje podataka i sa čak 10 m.   ✔️Jak  alarm i za najveće dvorane za trening. Jednostavno programiranje i upravljanje daljinskim upravljačem. Vreme se prikazuje crvenom bojom, a broj rundi i odbrojavanje plavom bojom. Funkcije: ✅Sat, 12/24 mode/ 6 cifara✅Merenje vremena u sekundama✅Odbrojavanje do vremenskog limita s alarmom✅Count up and Count down timer✅Intervalni/Tabata programi✅100 minuta count up timer✅20 min countdown timer
“FGB” Fight Gone Bad Timer sadrži tri runde po 5 minuta sa 1 minutom odmora. Ukupno trajanje vežbe 17 min. Jasnim zvučnim signalom se oglašava završetak svake runde I početak sledeće.
✅Stopwatch timer✅Mogućnost programiranja i spremanja trajanja vežbe i odmora✅Zvučni alarm upozorenja za pripremu i kraj vežbe.  ✅Daljinsko upravljanje za jednostavno pauziranje, ponovno pokretanje i programiranje.  
Cena 18000 rsd.  
ID Oglasa: #150164973
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.