slika
1 od 1

Vruće pantalone za mršavljenje-Pantalone za mršavljenje

1.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
532
3
juče
Odgovara na 0% poruka.
Milan i Marija 0603240429
Član od 19.04.2019.
Svi oglasi
Pomaže da se smanji abdomen, struk i bedra, da bi se povećalo znojenje, da se znojite 4 puta više kao nikada pre i pomognete da izravnate nepravilnosti rastopite masnoću! Novi specijalni dizajn koji čini Sauna Slimming Pants udobnijim i rastezljivijim. Da vam savršeno pristaje. Izgleda odlično i odgovara bilo kojoj kombinaciji za vježbanje ili se čak može nositi pod svakodnevnom odjećom. Ovaj trening termo hlače mogu se koristiti za jogu, teretanu, sport, oblikovanje tijela, oporavak nakon poroda itd.
JEDNOSTAVNI GUBITAK TEŽINE: Jedinstvene pantalone za znojenje proizvode veću kompresiju što rezultira većim znojenjem. Pobrinite se da dođete do novih ciljeva fitnessa brže i lakše nego što se očekuje. Sauna pantalone za žene su ultra-lagane sa fleksibilnim prijanjanjem, što ga čini idealnim za vježbanje!   
ID Oglasa: #92044598
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.