slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Sprave za vezbanje + sipke i bucice + tegovi NAJPOVOLJNIJE

Kontakt

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
5.023
60
pre 2 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miloš - Čenta
Član od 01.03.2014.
kp izlog

POVOLJNO! ! !

Proizvodnja spava za vezbanje, sipki, bucica i tegova. . .

Ko uzima sve tri stvari od mene i sprave i sipke i tegove, dobija dobar popust.

Ne gledati cene iz oglasa i sa fb ili instagrama maxsport-sprave za vezbanje, jer su cene ko kupuje pojedinacno. A ko kupuje sve od mene, dobija jako dobar popust, sigurno jeftinije nego da sve kupi na razlicita mesta. Mogucnost dostave sa mojim kombijem u gradu Beogradu.

Sve se radi jako kvalitetno i dobro da bude fukcionalno, jer i ja treniram i znam kako treba i sta treba, jer slika je jedno a kad dobijete ono bude nesto drugo, nije dobra funkcija kao na primer nije polozaj stalka dobar (treba vise ili nize), ili neki proizvodjaci sto prave za kosi bendz recimo ne podize se malo sediste pa klizite dole, ili kratka je klupa (glava pada dole a ne stoji na klupi), ili je dugacka pa ne mozete da dohvatite fiksni stalak, ili je visoka klupa previse ili niska previse, ili skot nastavak zulja kad se naslonite nije onako lepo oblozen da ne zulja grudi, ili nastavak za prednju i zadnju lozu nije funkcionala, kratak pa kad radite sut recimo sundjeri budu do pola cevanice i jos ako nisu dobri sundjeri zulja noge kao i da nemate sundjere, ili nemaju rucke sundjeraste na rukohvatima, ili kod klupe ako je konstrukcija ispod tapaciranih delova samo greda ispod po sredini a ne oko cele lezece povrsine pa ako ne lezite lepo ili nekad ako ne mozete da izbacite iz bendza pa veca sila na jednu stranu pa postoj je konstrukcija samo po sredini klupe da se ne iscupaju srafovi jer je samo po sredini cev a ne okolo cele konstrukcije. . . i tako jos dosta  stvari koje se ni ne vide na slikama a koje su jako bitne, jer sprave danas svi prave i sve to izgleda lako i jednostavno ali nije tako.

Posto sam napisao sada neke nedostatke kod drugih proizvodjaca, pa ce se pronaci neki kupac, molio bih da mi se javljaju samo ko je zainteresovan za kupovinu, za novo da pravim, a da me ne zovu neki ko je kupio bendz klupu pa da prepravljam, jer necu da prepravljam necije radove i da doradjujem, ne iz tog razloga jer necu da prepravljam i da samo moje forsiram, vec zato sto je lakse novo napraviti nego bilo sta doraditi i prepraviti.

Sve po zelji dimenzije, boja eko koze, boja konstrukcije.

Moze licno preuzimanje ili saljem brzom postom, kupac snosi troskove slanja. . .  

Za dostavu potrebno:     
Ako ste građanin (fizičko lice):      MESTO, ADRESA, IME I MOBILNI
Ako ste firma, udruženje ili klub:     NAZIV, ADRESA, PIB I MOBILNI
(nakon ostavljanja podataka porukom obaveštavamo o danima isporuke)                                                                                  
Vise informacija u inbox, viber, whatsapp, call
                                                                                          
Tel:  066/50-53-4-54                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
pogledajte i moje ostale oglase. . .

Bendz klupa, tegovi, teg, sipka, sipke, bucica, bucice, kosa klupa, trap bar, ez, skot, sajla, koturace, lat masina, masine, liveni tegovi, half rack, power tower, trbusnjaci, zgibovi, vezbe, ledja, vratilo, razboj, propadanja, propadanje, sklekovi, snaga, vezbe, pregib, prednja, zadnja, loza, noge, stalak, nosac, dzak, boks, misic, misici, protein, proteini, amino kiseline, kiselina, dijeta, pre workout, suplementi, suplement, sport, sportska oprema, trening, treniranje, ishrana, kik boks, bodybuilding.

ID Oglasa: #97544499
Informacije
Prodaja opreme za fitnes i bodibilding

Povoljne cene 

Lično preuzimanje ili slanje brzom poštom 

Više informacija DM

0665053454
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.