slika
slika
slika
1 od 3

Sklekeri - ručke za sklekove - sklekeri - NOVO!

1.000 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.010
42
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Slavisa
Član od 12.05.2019.
Svi oglasi

Ručke za sklekove tj.  sklekeri sa sunđerastim rukohvatima predstavljaju izuzetan dodatak vašem treningu, pružajući udobnost i podršku tokom izvođenja sklekova. Napravljene od kvalitetne plastike, ove ručke su dizajnirane sa fokusom na optimalni kvalitet, dugotrajnost i udobnost tokom vežbanja.

Sklekeri obezbeđuju smanjenje pritiska na zglobove i mišiće i čine trening udobnijim i efikasnijim.

Ručke za sklekove sa sunđerastim rukohvatima omogućavaju raznovrsne opcije vežbanja, uključujući različite varijacije sklekova koje ciljaju različite mišićne grupe. Ova fleksibilnost omogućava prilagođavanje treninga vašim ciljevima i nivou fizičke spreme.

Ručke za sklekove sa sunđerastim rukohvatima pružaju kombinaciju izdržljivosti, udobnosti i praktičnosti, čineći ih idealnim alatom za efikasan trening gornjeg dela tela. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni vežbač, ove ručke će vam pomoći da poboljšate snagu i stabilnost tokom vežbanja sklekova.

Ručke za sklekove, kao lagan i prenosiv komad opreme, omogućava vam da ih koristite bilo gde. Ove ručke su praktične za korišćenje kod kuće, u teretani ili na otvorenom.

Lagani a jaki.

Laka montaža i po potrebi demontaža bez ikakvog alata.

 

Ručke za sklekove

materijal: PVC, sa sundjerastim rukohvatima. U setu 1 par.
NOVO!
Originalno pakovanje (kutija)

Cena 1000 din.

Moguće slanje brzom poštom ili lično preuzimanje (Slavija-Beograd)

ID Oglasa: #136124186
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.