slika
slika
slika
slika
1 od 4

Trenazer EMS za gluteus

800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
284
10
danas
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikolashop online
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Stimulator misica Gluteusa
EMS Hips Trainer
Pred vama je jedan od najrevolucionarnih nacina da vezbate i trenirate, Elektrostimulator Hip Trainer pрad glider ima ukupno 10 nivoa intenziteta pulsiranja od najnizeg do najviseg intenziteta, 6 modova vezbanja zavisno od vezbе ili treninga koji izvodite. Za nekoliko sedmica mozete proveriti kako se vasa zadnjica oblikuje. Veoma je jednostavan za korscenje s obzirom na jednostavnost, dugme za paljenje i dva dugmeta za povecanje ili smanjenje intenziteta jednim dodirom. Osim toga, mozete iskoristiti svoje automatske cikluse vezbanja prema vasim pretenzijanma, izgubiti tezinu, tonirati, itd. Ovaj program ciklusa funkcionise na automatizovan nacin, odnosno progresivno povecava intenzitet vezbe i zaustavlja kada se ciklus vezbi zavrsi.




Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:
> Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
> Ulica i broj
> Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.
Za sve informacije mozete kontaktirati:
(Viber i WhatsApp) 065 955 21 99 NIKOLA
ID Oglasa: #108144310
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.