FLASH MOBILE 021- Mihajlo

Novi Sad

Član od: 22.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mali trik sa slikama telefona i od poklon futrole ni traga, ali nema veze. .. Telefon je neispravan, donja tastatura ne radi. Prijavio sam mu problem i obecao je da ce ga resiti, medjutim ni traga ni glasa od prodavca vise od nedelju dana. U radnji ga nema, na telefon i na poruke ne odgovara. Sramota!
od svega se slazem da nije dobio futrolu na poklon, ali zato nije pomeno da je dobio dva poklopca(BITNA STAVKA KOD N96 RADI GPS JE BITAN ORG POKLOPAC) Dobio je u drugu plocu za istit tel, jer kako on kaye tastatura prestaje da radi posle 2min(znaci ispostovo sam) Nastavio je da se zali ali da mu se vrati novac sto sam ja odbio i rekao da mu se telefon ako ima primjedbu moze rjesit ali novac ne vracam. Posto decko radi sa telefonima ne ulayim u to jel mislio da moze zamjeniti neki dio i resto vratit jer to negdje pali kod mene ne. Ukoliko slika telefon gdje je na moj broj poslo poruku a da ja nisam odgovorio, slayem se onda sa ocjenom. Ukoliko telefon nije sa slike iy oglasa slayem se sa njegovom ocjenom. Ali posto nije poslao mi sms a telefon koji je dobio je sa slika iz oglasa onta zelim da mi se ova ocjena ponisti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.