Flex team

Subotica

Član od: 03.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Fitnes i vežbanje > Sprave za teretanu

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije u pitanju klupa, ali smo se dogovarali za nesto drugo, i sve je bilo super, nikakvih problema u komunikaciji cak i nije bilo zurbe za isporukom, ali posle vise od mesec dana, cak sam slao i poruka da pitam kakvo je satanje, koje su procitane , niko se nije javio.
Covek je upravu ali Stvarno nisam stigao da uradim 4 tapacirunga za noge o kojem smo pricali da cu uraditi,nisam imao vremena. Na Kp nisam ulazio tako cesto a kada udjem na brzinu ne stignem ni da odgovorim. Ako se ovo smatra negatvnom ocenom i ako je ovo prevara onda neka tako i bude.

Fitnes i vežbanje > Sprave za teretanu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam celu teretanu kod Damira tj , ,Titans Gym''. Prvo sto sam ostavio preko 2000e kod njega, dogovor je bio da mi se sprave dostave 7.6.2015 a sprave su stigle 15.6.2015, na dan kada se teretana otvarala, uz to pola sprava nije bilo funkcionalno, granicnik na latu nije mogao da udje, na sutu takodje, gotovo svaka sprava je imala ostecenje od transporta, a da ne pominjem da su sprave trebale da stignu i 10,11,13,14 juna i da ga je svaki put neko cekao kod teretane a sprave nisu stizale. Za sprave koje je trebao da popravi (jer navodno daje garanciju na sprave) se nikad nije pojavio, niti se javljao na telefon. Tako da savetujem svakoga ko hoce da naruci sprave kod ovog coveka prvo dobro razmisli, ipak se treba uciti na tudjim greskama.
Priznajem da sam pogresio ali 20% od ovoga je tacno,jer kada je neko u Afektu i nervozan zbog drugih stvari u stanju je da pise svasta i da vredja,a sada cu ja da preciziram kako je tacno bilo. 1.) Nije ostavio preko 2000e nego 1500e. 2.) 31.5 zovem momka i javljam mu da mi je bila inspekcija i da nemogu da radim kao sto sam radio vec moram da menjam radno vreme " I teretanu produzujem za jos nedelju dana sa CIME SE ON SLOZIO (ako je potreban snimak da se prilozi imam i to jer sam ga snimio radi sebe da ne bude posle nisi mi rekao ) " 3.)Kada su sprave donete 5 sprava je bilo izgredano na par mesta jer sam nosio u sleperu 15 sprava (poslao sam mu boju za to da popravi i zahvalio mi se "imam i tu poruku") ,a 3 nisu bile funcionalne (ispali su cepovi gde se podesava klupa po visini i to smo resili "Cemu panika" ). Posle toga smo se jos culi na Fb razgovarali kao braca i zezali se i na kraju mu ja pozelim srecu i on meni naravno " IMAM I TE PORUKE". 4.) Sprave koje sam trebao da popravim su Lat masina i prednja i zadnja loza,(sipka koja je fikcirana za prvi teg pobegne iz centra i promasi rupu kada se vraca jer nisam stavio mazujuce biksne na prve tegove jer sam fiksirao na drugi nacin,ali nije ni to bitno sve je bilo spremljeno da dodjem i da mu to popravim) Na svaki poziv sam se javio sem neka kad nisam cuo,i rekao mu da cu doci da popravim sprave ali "Posto mi je usla inspekcija 23.6 zaplenila alat,2 sprave i dobio da platim kaznu od 75.000 dinara nisam dosao jer nisam znao gde mi je glava i na koju cu pre stranu " i to je jedini RAZLOG CA CELU NJEGOVU I MOJU PRICU. "Ako je neko nervozan zbog drugih problema neka prespava jedan dan pa neka sledeci dan napise komentar kakav dolikuje,jer ja radim ovaj posao 2 godine i nisam imao ni jednu zalbu ni od koga vec mi Razmazeni klinac mamin i tatin sin koji ima para i misli da moze da drzi svet na dlanu "Malo se zeznuo" daje negativnu ocenu i navodi da nista nije tacno u oglasima a dobio je sprave na kojima ljudi vec uveliko vezbaju i treniraju DA TE SPRAVE NISU VALJALE VRATIO BI MI ISTI DAN A NE BI IH ZADRZAO,Sto je ligicno zar ne ?!". Srdacan pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.