fligorije99

Požega

Član od: 18.08.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena jer nisam dobila predmet u opisanom stanju niti prodavac ima nameru da reši spor, naročito ne da vrati novac. Kako imam skrinovan pregled teksta oglasa gde je trenerka oznacena u kategoriji "kao novo-nekorisceno" i piše da je stanje odlično jer je SAMO PROBANA, lako se da uporediti da to nije pravo stanje predmeta jer je prodavac poslao trenerku koja je izlizana na prevojima, ućebana sa čupkicama, pritom u telefonskom razgovoru priznavši da je trenerka nošena "možda sat, dva" što ne odgovara opisu koji je dat u oglasu a oglas očito izbrisan čim je paket poslat. Prodavac se izgovara činjenicom da je "probano" isto što i nošeno, jer ne može nositi ako ne proba (! !! ) Za mene je proba nešto što obučem i odmah skinem ako mi ne odgovara. Njemu trenerka navodno nije odgovarala, a kupljena je kao nova, meni nova nije stigla. Ovo je KORIŠĆENO i ne može da stoji u kategoriji "Kao novo - nekorišćeno" i nemate pravo da meni solite pamet za šta ću ja da dam 2000din, i da li može ili ne može novo da se kupi za taj novac, ja sam platila za ono što je dato u opisu, a to danas nisam dobila. Mene bi bilo sramota da sam na Vašem mestu i da sam dozvolila sebi da sa tom reputacijom koju imate vodite onakav razgovor.
Mogao bi ja sad puno toga da objašnjavam,ali Englezi za ovakve komentare imaju dve lepe reči- no comment

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Mesoreznica daleko od toga da je nova, a osim sto je koriscena i masna, NE RADI! Sto se tice dogovora o placanju i slanja paketa tu je sve proslo ok. Prodavac ne odgovara na moju primedbu i nazalost negativna ocena.
nigde nije ni stajalo da je nova ,savršeno je radila a reklamacija je stigla mesec dana posle isporuke da ne radi ,šta reći o ovakvim ljudima koji se služe svim i svačim,bolje ih izbegavajte
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.