FM Mobile

Aranđelovac

Član od: 13.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Mining rigovi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorio se sa doticnim prrcizirali neke stvari krenem po stvar i ja se javljam 21h je bilo na pola puta i on mene vrati kao nemozes stignut do 24h a udaljenosto 190 km znaci 90 km trebami po njegovom misljenju 3h da stignem sledeci dan kao radi do 23h pa mogu sutra pisem poruke kao moram za madjarski itd vidim da laze i ne bih preporucio bilo kakvu saradnju sa ovim profilom na zalost
Druže, u 21h si se javio da si krenuo iz Novog Pazara, ne sa pola puta, a i da si bio na pola puta, kakav je to način da se nekome u kuću dolazi u ponoć. Ne znam na šta si ti navikao, ali ja imam malu decu i posle 20h nikoga ne primam. Danima si me vozao doći ću i nije te bilo, pa se od jednom javiš u 21h da si krenuo. Totalno nepoštovanje.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lepo sam se dogovorio sa covekom da napravimo menjazu za telefone insistirao je da ja prvi posaljem svoj iPhone 5 kao i sto sam uradio. Prestao je da kontaktira samnom ne javlja se na telefon niti odgovara na poruke. pazi te se ovog clana i zaobilazite u sirokom luku. SRAMOTA ! !!
Vec duze se razmisljam da trazim od administracije da ti ugase profil ili da precutim sve ovo... Od doticnog jedino sto sam dobio su punjac i dve plasticne maske za iPhone 5 umotane u 2 tone papira u nekoj kutijcini od ne znam ni ja cega. I jos mi preti preko telefona i cudi se zasto ne komuniciram sa njim. Moje ocene govore o meni. Kao i zadovoljni saradnici.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.