Folcvagen.Fiat.Opel Polovni De

Kragujevac

Član od: 10.12.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet koji sam kupio od ovog clana je neispravan . Nije problem u 1000dinara nego u tome da je poslao neispravan deo . Kada sam ga kontaktirao rekao mi da radim prepravke , prebacujem iz jednog u drugi itd . Ja sam taj deo platio da mi radi a ne da ga prepravljam . Medjutim i kada je pokusano da se prepravi utvrdjeno je da gubi struju . Uglavnom komunikacija pri kupovini prosla je okej , predmet izgleda kao sto i treba da izgleda ali je neispravan sto je najbitnije . Nije problem u 1000 dinara ni njemu ni meni ali ako je vec hteo posteno da radimo mogao je sam reci da se posalje nazad pa posalje drugi ISPRAVAN ili vrati novac koji je dat u zamenu za ISPRAVAN predmet a ne NEISPRAVAN .
Nije te mrzelo da pises Roman i stihove Zvao si me posle 20 tak dana da mi kazes da nesto nije ok.Navodno bio si u Inostranstvu.Ostao je dogovor da prebacis sa tvog na ovaj motorcic a nisi ni pitao da vratis pa danas posle skoro mesec dana das Negativnu..Sto da ne uvek se nadje i neka negativna.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

KM SAT NEISPRAVAN neradi pokazivac goriva i temperature a skazaljka za obrtomer polomljena i nema osvetlenje preko noc se nista ne vidi sem digitalnog sata jedino je on osvetljen, a ti si rekao da je sve ispravno.
Kako moze skazaljka da bude polomljena kada su par slika postavljene na oglasu od sata i jasno se vidi da stoji na svom mestu.Da je polomljena bila ti nebi narucio sat jer se jasno sve vidi na satu.Ako su losije sijalice samo dve ima pozadi stavi druge.A ti proveri davace za temperaturu jer to je problem kod Golfova.Nisi ni pozvao da bilo sta pitas i ja bih ti objasnio da pogledas davac za temperaturu i promenis sijalicu ako je losija prebacis sa tvog najprostije a dao si negativnu jer si skazalju sam sigurno slomio a znas sta je bilo na slici.Ali ok pravi se pametan

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lepo sam pitao čoveka koji problem ima telefon. .. kaže samo punjenje ostalo ok. .. stigao telefon ali mrtav. .probao sa drugom baterijom isto. .. Brukati se za sitan novac. .. smešno
Tel si kupio kao neispravan kao sto je u opisu navedeno za 1000 din Kao NEISPRAVAN stavim ga na punjac ne reaguje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.