Force Computers

Petrovac na Mlavi

Član od: 05.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslata je ploca u opisanom stanju. Prilikom primanja paketa, kupac se predomislja, ne ume i ne zeli predmet koji mu je poslat, zeli da vrati jer "ima jeftinije da nadje". U komunikaciji se namerno ponasao bahati i ulicarski da bih prihvatio da mu vratim novac sto sam i uradio. Na stranu sto je ometao kupovinu, jer sam imao drugog kupca kojem sam rekao da je prodata.
Nažalost,nakon godina i godina rada,dođe red u na negativnu ocenu,i to mene kao kupca. Evo i zašto: U opisu oglasa za pomenutu ploču je pisalo da je ploča otključana,i da je potrebno da se unese serijski broj šasije laptopa,stare ploče i td. Prodavac je tvrdio da je ploča potpuno ispravna,da nije duvana ili servisirana.Prilikom prijema ploče,vidim da je eprom skidan lemilicom i duvaljkom sa ploče. Dalje,prilikom pokretanja ploča svaki put izbaci grešku da traženi podaci moraju da se unesu i ne može da prođe pos bez press F1. Kontaktiram prodavca,ok,reci mi kako da unesem šta treba da mi mušteriji ne izlazi ovo biće mi problem.Parafraziram,mora da se skine neki program pa onda da se iz Dos-a unese.Reko ok,nađem ja šta treba,ali unos nije moguć jer prodavac nije otključao eprom kako treba.Ja rekoh,ovo ne valja,a ne to treba da se proba sa više verzija.Pa ok,evo imaš iskustva,poslaću ti nazad i platiti da je ti otključaš nije problem. Ja to ne mogu,idem na more. A namerno sam gledao da ploču uzmem od "proverenog" člana i sa najvećom cenom baš da bih izbegao ovo vaćarenje tipa ako prođe prođe .Dakle,em si prodao ploču koja je popravljana,duvana i lemljena,em si slagao u opisu za istu,da je ispravna,što apsolutno nije tačno.I na kraju svega,sam si ponudio da ti vratim ploču,pritom sam platio sve troškove i povrata iste.A ovo za drugog kupca...ploču pratim na oglasima,pa mislim da je već skoro treći mesec,toliko o tome koliko je tražena,dok ja nisam naleteo.A i za ovo uličarski bolje da ne komentarišem,čuvaću ja svoje ovce kako si me već posavetovao,tako fin i načitan 😉
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.