Forest

Niš

Član od: 30.04.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Kozmetika | Žene

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručila mnogo toga, a onda odustala od nekih stvari. To sam prećutao iako nije bilo u redu. Onda je, nakon što je pošiljka već poslata, javila da odustaje od kupovine. Ja cu pokušati da uzmem pošiljku iz pošte, ali bez obzira da li ću uspeti ili ne, ovo je za negativnu ocenu. Prvo ja sada moram opet da idem u poštu, a nisam planitao, a drugo većina poručenih stvari bili su poslednji komadi i ja sam obrisao oglase računajući da sam prodao i sada treba ponovo da stavljam oglase. Previše posla mi je napravila. Razlog odustajanja je to što sumnja u originalnost zbog niskih cena, ako je tako nije trebala da troši ni svoje ni moje vreme, videla je odmah koje su cene.
Dogovor je bio da robu posalje u ponedeljak, a on je robu poslao vec u subotu i nije me obavestio o tome, sto mi je dalo jos veci razlog da sumnjam u kvalitet njegovih proizvoda, na vreme sam ga obavestila da odustajem, a odustala sam jutros i odmah ga obavestila, jedna nekorektna saradnja i neprofesionalnost, neka drugi ljudi dobro obrate paznju na originalnost njegove robe, moje misljenje je da su u pitanju kopije.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.