slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Cosina CX5F, 33mm f/3.8 stari kompaktni analogni fotoaparat

20 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
54
2
pre 14 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aleksa online
Član od 08.07.2013.
kp izlog

Ovaj fotoaparat koristi običan 35mm film

 

O modelu:

Cosina CX5f je naslednica veoma uspešnih modela - CX1 i CX2 koji su značajno uticali na scenu kompaktnih analognih fotoaparata tog vremena. Proizvedena je u Japanu 1982. godine. Sa prethodnim modelima deli način uključivanja - rotiranje prednjeg dela fotoaparata koji ujedno i sklanja zaštitni poklopac sa objektiva. Ovaj model ima i ugrađen blic koji se može uključiti po potrebi. Parametri se automatski određuju dok je ostatak rukovanja i dalje manuelan. Ručno se premotava i namotava film, a fokus je fiksni, odnosno sve je uvek izoštreno. Rukovanje aparatom je izuzetno jednostavno zbog čena je pogodan za početnike. Veoma je mali i lagan i napaja se pomoću tri obične AAA baterije.

 

Stanje predmeta:

Vizuelno je odlično očuvan, sa veoma blagim tragovima korištenja. Fotoaparat pravilno eksponira i premotava film, blic, brojać snimaka i sve drugo je ispravno. Sunđeri (light seals) su u dobrom stanju i aparat ne propušta svetlo. Optika je čista bez ogrebotina, magle i separacija, ali su prisutni tragovi fungusa pri rubu prednjeg sočiva, veoma su blagi i garantovano ne utiču na krajni kvalitet slike.

Uz fotoaparat se dobija remen.

Fotografije su originalne predmeta koji se prodaje, nisu preuzete sa interneta.


Svi oglasi: https: //aleksa-foto. kpizlog. rs/


Radna garancija je 30 dana. Ukoliko smatrate da predmet ne odgovara opisu možete ga vratiti u pomenutom roku.
Moguća proba i lično preuzimanje u Novom Sadu.
Slanje postexpressom ili drugim kurirskim službama.
Plaćanje pouzećem pri preuzimanju, ili na račun pre slanja.

ID Oglasa: #162081594
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.