slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

IZVRSNI Canon EOS 100QD samo telo 35mm JAPAN A2

12.000 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
223
6
pre 10 dana
Miroslav Milosavljević
Član od 02.07.2011.
Svi oglasi
【Excellent+++++ Canon: EOS 100 (EOS 100 QD / EOS ELAN)
Купљено је у Јапану у екстра добром стању.

Izvanredan fotoaparat, dobijen direktno iz Japana. Nije ni korišćen . To je 35mm film - fotoaparat sa mnoštvo mogućnosti. KORISTI 4 OBIČNE ALKALNE BATERIJE (ako se koristi eksterni blic).
Duracell 6V DL245 od 800mAh za ovu kameru.

U mojim oglasima imate odgovarajući 50mm objektiv za ovu kao i druge objektive.
Pročitajte osobine :
Oво је била прва АF SLR камера на свету која је укључила концепт тихог рада. Новоразвијени тихи механизми смањили су шум унапред филма и буку уназад за једну осмину до половину нивоа претходних модела. Покривеност уграђеног блица се аутоматски прилагођава (аутоматски зум) тако да одговара жижној даљини сочива. Смањење ефекта црвених очију, синхронизација друге завесе и компензација експозиције блица биле су друге карактеристике блица. Точкић за брзу контролу на задњој страни фотоапарата такође омогућава подешавање компензације експозиције у реалном времену док гледате кроз тражило. Била је то мулти-моде 35mm АФ SLR средње класе пуне функције.
Камера је објављена у Европи као ЕОS 100 и у Јапану као ЕОS 100 КDЕ. ЕОS 100 Панорама је објављен 1993. само за Јапанско тржиште.
Оригинална цена је била огромних 1.000,00 долара или више са сочивом од 28 до 80mm f/3,5 до 5,6. Само тело је продато за око 675,00 долара.
Носач oбјектива:
Canon Еf носач (систем за електронски пренос сигнала)

Корисни објективи: Canon Еf објективи Тражило: Фиксирани
пентапризма у нивоу очију. Омогућава 90% вертикално и хоризонтално покривање стварне површине слике и 0,75 пута увећање са 50мм објективом у бесконачности.

Диоптријско подешавање:
Уграђени окулар је подешен на - 1 диоптрију (очна тачка: 20мм).

Екран за фокусирање: Фиксни, укупни мат екран са Аф оквиром и делимичним знаком мерења (са ознаком панораме на панорамском моделу (Јапан) Затварач: Вертикални ход, затварач у жижној равни са свим брзинама електронски контролисаним.

Брзина затварача:
1/4000 - 30 сек. и сијалица, Кs-синхронизација је 1/125 сек. Постављено у корацима од 1/2 корака.
ID Oglasa: #148701342
Informacije
Prodaje se u viđenom stanju, svaka prodaja je konačna bez povraćaja, za polovnu robu od fizičkog lica, bez garancije.  

Uslovi prodaje:

*članovima sa negativnim ocenama kao i članovima koji nemaju nijednu ocenu predmet šaljem nakon uplate na broj telefona koji dobijete na kupujemprodajem (uplata se vrši u pošti postnet uputnicom).
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.