slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Konica Big-Mini BM-311Z 35-70mm fotoaparat na film

35 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
50
1
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aleksa
Član od 08.07.2013.
kp izlog

Ovaj fotoaparat koristi običan 35mm film

 

O modelu:

Konica Big Mini BM-311Z je izašla početkom 90ih godina. Kao i cela Big Mini serija izdvaja se pre svega svojim minimalnim dizajnom koji je bio ispred svog vremena, pa i danas možemo reći da izgleda savremeno. Proizvodila se u Japanu i opremljena je sa svim potrebnim režimima snimanja koji podrazumevaju blic, rafalno snimanje infinity focus, makro režim, self timer. . . Objektiv od 35-70mm koji pokriva raspon od nešto šireg ugla do blagog uvećanja odličan je izbor za svakodnevnu fotografiju. Prilično je lagan za nošenje, prilikom uključivanja aparata objektiv izlazi iz tela. Na leđima se nalazi ekran sa svim potrebnim informacijama i brojačem snimaka.

 

Stanje predmeta:

Vizuelno fotoaparat je u dobrom stanju sa vidljivim tragovima korištenja. Potpuno je ispravan, pravilno premotava film, svi modovi su ispravni, kao iblic i ostale funkcije. Light seals su u dobrom stanju i fotoaparat ne propušta svetlo. Optički je besprekoran bez ogrebotina, gljivica i ostalih oštećenja.
Uz fotoaparat se dobija remen i futrola.

 

Fotografije su originalne predmeta koji se prodaje, nisu preuzete sa interneta.


Svi oglasi: https: //aleksa-foto. kpizlog. rs/


Radna garancija je 30 dana. Ukoliko smatrate da predmet ne odgovara opisu možete ga vratiti u pomenutom roku.
Moguća proba i lično preuzimanje u Novom Sadu.
Slanje postexpressom ili drugim kurirskim službama.
Plaćanje pouzećem pri preuzimanju, ili na račun pre slanja.

ID Oglasa: #162856782
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.