slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

M-optic AF-Zoom 700 35-70mm (Samsung) analogni fotoaparat

20 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
31
1
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aleksa online
Član od 08.07.2013.
kp izlog

Ovaj fotoaparat koristi običan 35mm film

 

O modelu:

M-optic AF-Zoom 700 je proizvodio tokom devedesetih godina u Južnoj Koreji od strane Samsunga i prodavao se i pod nazivom Samsung AF Zoom. Uprkos tome što Samsung nije bio velik proizvođač fotoaparata ovaj model je prilično kvalitetno urađen. Nešto je veći od prosečnog kompakta ali je izuzetno jednostavan za upotrebu. Pored uobičajenog automatskog premotavanja filma, fokusiranja i određivanja parametara raspolaže i blicem koji se može uključiti po potrebi, self timerom, backlight režimom koji dodatno osvetljava fotografiju kada je to potrebno. Na raspolaganju je i macro mod fotografisanja. Zum objektiv od 35-70 pokriva raspon od blago širokog ugla do blagog uvećanja. Fotoaparat je prilično brzo spreman za upotrebu i blic mu se brzo puni.

 

Stanje predmeta:

Fotoaparat je dobro očuvan sa blagim tragovima korištenja. Potpuno je ispravan, pravilno eksponira, fokusira i blic radi kao i premotavanje filma. Fotoaparat ne propušta svetlo, ekran, brojčanik snimaka i svi dugmići i modovi su ispravni. Optički je odlično očuvan bez ogrebotina, magle, gljivica i sličnih oštećenja.
Uz fotoaparat se dobija remen.

 

Fotografije su originalne predmeta koji se prodaje, nisu preuzete sa interneta.


Svi oglasi: https: //aleksa-foto. kpizlog. rs/


Radna garancija je 30 dana. Ukoliko smatrate da predmet ne odgovara opisu možete ga vratiti u pomenutom roku.
Moguća proba i lično preuzimanje u Novom Sadu.
Slanje postexpressom ili drugim kurirskim službama.
Plaćanje pouzećem pri preuzimanju, ili na račun pre slanja.

ID Oglasa: #162209709
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.