slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Praktica M29 automatski lomografski fotoaparat, mali i lagan

20 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
36
1
danas
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aleksa
Član od 08.07.2013.
kp izlog

Ovaj fotoaparat koristi običan 35mm film

 

O modelu:

Praktica M29 je proizvodio nemački Pentacon krajem 90ih godina. Rukovanje je potpuno automatsko, sam premotava film i određuje parametre snimanja, pa je pogodan za ljude koji nemaju iskustva sa analognom fotografijom. Blic sa redukcijom crvenih očiju se može po potrebi uključiti. Objektiv pokriva blago širok ugao i i ima fiksni fokus što omogućava oštrinu u celoj dubini slike. Napaja se pomoću dve obične AAA baterije, veoma je malih dimenzija i težine od svega 150g, zobog čega predstavlja veoma laganog svakodnevnog pratioca. Praktica M29 može da se svrsta među lomografske fotoaparate jer ne obećava vrhunski kvalitet slike, već zbog svoje jednostavnosti ostavlja prostor za dopadljiva nepravilnosti koje daju dodatni šarm krajnjem izgledu fotografija.

 

Stanje predmeta:

Stanje je veoma dobro sa blagim tragovima korištenja. Potpuno je ispravan, pravilno eksponira, blic je ispravan i leđa ne propuštaju svetlo. Optika je čista bez oštećenja poput gljivica, magle, ogrebotina i sličnog.

Uz fotoaparat se dobija futrola i remen.

 

Fotografije su originalne predmeta koji se prodaje, nisu preuzete sa interneta.


Svi oglasi: https: //aleksa-foto. kpizlog. rs/


Radna garancija je 30 dana. Ukoliko smatrate da predmet ne odgovara opisu možete ga vratiti u pomenutom roku.
Moguća proba i lično preuzimanje u Novom Sadu.
Slanje postexpressom ili drugim kurirskim službama.
Plaćanje pouzećem pri preuzimanju, ili na račun pre slanja.

ID Oglasa: #161893978
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.