slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Ricoh FF-1 35mm f/2.8 veoma mali analogni fotoaparat

60 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
114
3
pre 3 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Aleksa online
Član od 08.07.2013.
kp izlog

Ovaj fotoaparat koristi običan 35mm film

 

O modelu:

Ricoh se krajem sedamdesetih uključio u proizvodnju džepnih fotoaparata u kojoj su već dominirali Minox i Rollei 35. Poput minoxa ima prednja vrata koja se otvaraju i otkrivaju objektiv. FF-1 ima i automatiku koja je tada bila prilično napredna. Ekspozicija se automatski određuje na osnovu zadate blende, a moguće je uključiti i potpuno automatski mod koji sve sam određuje. Fokus je manuelni, aparat ima još i brojač snimaka i ručno podešavanje ISO osetljivosti filma. Najveća prednost pored malih dimenzija je objektiv od 35mm koji obuhvata nešto širi ugao. Otvor blende od 2.8 je prilično velik za aparat ovih dimenzija i može da posluži i u uslovima slabijeg osvetljenja.

 

Stanje predmeta:

Fotoaparat je dobro očuvan, sa blagim tragovima korištenja. Pravilno premotava film, automatika je ispravna, zatvarač pravilno otvara i zatvara, blenda je ispravna. Optički je savršeno očuvan bez ogrebotina, gljivica, magle i sličnih oštećenja. Ima tragove curenja baterija ali je napajanje stabilno i ne pravi nikakve probleme. Aparat ne propušta svetlo, svi sunđeri (light seals) su zamenjeni i ne moraju da se menjaju narednih nekoliko decenija.
Uz aparat se dobija remen i futrola.

 

Svi oglasi: https: //aleksa-foto. kpizlog. rs/


Radna garancija je 30 dana. Ukoliko smatrate da predmet ne odgovara opisu možete ga vratiti u pomenutom roku.
Moguća proba i lično preuzimanje u Novom Sadu.
Slanje postexpressom ili drugim kurirskim službama.
Plaćanje pouzećem pri preuzimanju, ili na račun pre slanja.

ID Oglasa: #161872984
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.