slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

SUPERSAMPLER Lomography sa četiri panoramska objektiva

8.900 din

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
97
1
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
De Lipac
Član od 12.02.2017.
kp izlog

Nenadmašna po prenosivošću i praktičnošću, nije čudo što se Supersampler naziva „ Kraljicom svih kamera sa više sočiva“ . Zašto ne saznate sami?

 

JEDAN POGLEDAJTE SUPERSAMPLER ČUDNOG IZGLEDA I BRZO ĆETE VIDETI DA JE KAMERA KAO NIKAD!

 

Ova ultra-lagana kamera od 35 mm kojoj nije potrebno održavanje savršeno stoji u svakoj ruci. Odlična je za divlje i spontano snimanje!  Usmerite Supersampler ka pokretnom (ili nepomičnom) subjektu, povucite ripcord, pritisnite dugme - i voila! Upravo ste "snimili" svoj subjekt u četiri panoramska panela.  Kako je ovo moguće? ! Vidite ona četiri oka u obliku perli smeštena ispred njegovog plastičnog tela? To su ultrasposobna, oštra japanska sočiva koja režu vašu sliku na četiri panela. Rezultati su posebno kul ako je Vaš subjekt u hiperaktivnom pokretu. Ili ako više volite da snimate objekte koji se ne kreću, vi možete biti taj koji skače i kreće se!

 

Ova lagana kutija za snimanje radi bez baterija i treba joj visok ISO film (preporučuje se 800 ISO za sve uslove osvetljenja) svih vrsta – negativ u boji, slajdovi, crvena skala ili crno-beli.

 

Dostupne su dve brzine - 4 fotografije za 2 sekunde (0,50 sek/fotografija) ili 4 fotografije za 0,2 sekunde (0,05 sek/fotografija). Apsolutno nema potrebe da se mučite oko komplikovanih podešavanja fokusa, jer ova beba ima fiksni fokus od 0,3 metra do beskonačnosti.

 

Sve fotografije su originalne, osim poslednje, ilustrativne preuzete sa neta.

 

Hvala na poseti.

 

KP98z

ID Oglasa: #159964661
Informacije

Uštedite kupujući više predmeta. Šaljemo sve u objedinjenom paketu – plaća se samo jedna dostava.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.