slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Dečija print kamera foto-aparat sa štampačem +SD kartica 32G

50 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
11
0
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
David
Član od 09.03.2013.
kp izlog
*****Visok kvalitet slike u HD rezoluciji*****

*****Edukativna*****

*****SD memorijska kartica od 32GB*****

*****Kvalitetni materijali i silikonska zaštita*****

 *****Integrisan zvučnik za reprodukciju video zapisa*****

 

 **Uhvatite uspomene odmah** Dečiji digitalni fotoaparat Instant Print je revolucionarna igračka koja kombinuje radost fotografije sa trenutnim zadovoljstvom štampanja. Ovaj fotoaparat je dizajniran da bude savršen poklon za decu uzrasta od 6 do 12 godina, koja tek počinju da istražuju svet fotografije. Funkcija trenutnog štampanja kamere omogućava deci da snimaju fotografije i odmah ih odštampaju, što ga čini odličnim alatom za snimanje dragocenih trenutaka i stvaranje trajnih uspomena. Plastična konstrukcija kamere obezbeđuje izdržljivost, što je čini pouzdanim pratiocem za avanture vašeg deteta.

**Svestrano i edukativno** Ova kamera nije samo igračka; to je alat za učenje i kreativnost. Sa 2,4-inčnim IPS ekranom, vaše dete može sa lakoćom da gleda svoje fotografije i video zapise. Rezolucija slike od 2400V i video rezolucija od 1080P osiguravaju da je svaki snimak jasan i živahan, što ga čini odličnim izborom za fotografe početnike. Jezička podrška kamere, uključujući engleski, ruski, španski, francuski, japanski, korejski, italijanski, nemački, češki, portugalski, poljski, holandski, tajlandski i kineski, čini je pristupačnom deci iz različitih sredina. Uključivanje memorijske kartice od 32 GB i 3 zabavne mini igrice doprinose obrazovnoj vrednosti kamere, podstičući vaše dete da istražuje i uči dok se zabavlja.

**Kompaktan i prenosiv** Dizajniran imajući na umu prenosivost, ova kamera dolazi sa užetom za kačenje, što olakšava vašem detetu da ga nosi. Baterija kamere od 1200 MAH osigurava da se može koristiti tokom dužeg perioda bez potrebe za čestim dopunama. Kompaktna veličina i lagani dizajn kamere čine je savršenim za avanture na otvorenom, školska putovanja ili porodična okupljanja. Sa mogućnošću puštanja muzike sa TF kartice, pesama, priča i još mnogo toga, ova kamera nije samo kamera već multimedijalni uređaj koji može da zabavi i obrazuje vaše dete.


• Funkcija trenutnog štampanja: Snimite fotografije i odmah ih odštampajte pomoću ugrađenog štampača, što olakšava deljenje uspomena vašeg deteta odmah.

• Velika memorijska kartica od 32G: Sa 32G memorije možete da skladištite sve fotografije i video zapise vašeg deteta bez brige da će vam ponestati prostora.

• Tehnologija termičke štampe: Tehnologija termalnog štampanja obezbeđuje da se vaše fotografije i video snimci štampaju jasno i precizno, što ih čini savršenim za čuvanje kao uspomene.

• Funkcija video snimanja: Snimite video zapise o avanturama i uspomenama vašeg deteta pomoću ugrađenog video rekordera, što olakšava snimanje njihovih posebnih trenutaka.


Opis

Ekran: 2,4 "IPS
Rezolucija slike: 2400P
Rezolucija videa: 1080P (1920 x 1080)
Jezik: engleski, ruski, španski, francuski, japanski, korejski, italijanski, nemački, češki, portugalski, poljski, holandski, tajlandski, kineski
Okviri za fotografije: DA
Snaga baterije: 1200 MAH
Podrška za TF karticu: do 32 GB (uključeno)
Napon i struja punjenja: DC 5V/2A

Sa 3 zabavne mini igre Opremljen ugrađenim zvučnikom za reprodukciju muzike, može da pušta muziku za Tf kartice, pesme za decu, priče i još mnogo toga.

Boje: roze i plava


Pakovanje sadrži:

Kamera * 1
Traka za nošenje * 1
Papir za štampanje *
3 Memorijska kartica (32GB) * 1
Kabl za punjenje * 1
Uputstvo * 1
ID Oglasa: #164738889
Informacije
Pošiljke uglavnom šaljem Post Expressom, po vašoj želji običnim ili CC koji je nešto sporiji ali košta 200 dinara fiksno, a moguće je lično preuzimanje na teritoriji Beograda u bilo koje doba na Banovom brdu ili nekom drugom mestu koje nam odgovara.

Uvažavam reklamacije na ispravnost i kvalitet.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.