Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Foto-aparati i kamere > Digitalni foto-aparati | Bridž

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Dečija print kamera sa štampačem fotoaparat 32Gb

6.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
28
3
juče
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi
  • Instant Print Dečja kamera za selfije i fotografije】: Ova kamera za malu decu usvaja tehnologiju termalnog štampača, samo pritisnite dugme i možete dobiti crno-belu odštampanu sliku u jednoj sekundi. Nadograđeni dizajn s dvostrukom kamerom omogućava deci da snimaju slike ili selfije, što je vrlo jednostavno za rukovanje. Tri rolne papira za štampanje u paketu za upotrebu.
  • 1000mAh baterija 32GB SD kartica za fotografije i video】: Ova dečja kamera omogućava deci da snimaju fotografije oko 3 - 5 sati nakon potpunog punjenja. Funkcija snimanja HD videa od 1080p pomaže da se snimi ili uhvati svaki divan trenutak kao što su rođendanske zabave, putovanja itd. Podržava SD karticu od 32 GB (uključena) i omogućava vam da pohranite više od 2500 fotografija kada je potpuno napunjena.
  • 9 smešnih različitih okvira za dečje DIY slikanje】: Postoji 9 različitih vrsta okvira ugrađenih u ovu digitalnu dečju kameru za učenje, deca mogu odabrati svoj omiljeni efekat prije snimanja slika i odmah ispisati. Nakon štampanja, mogu ukrasiti i obojiti odštampane fotografije po želji.  Odlično za razvoj dečje kreativnosti i mašte.
  • Savršen izbor igračke na poklon za dečji rast】: Ova kamera je kao prijatelj, prati decu da istražuju svet. Pomaže da zabeležite svaki značajan trenutak detinjstva dok se osećate zabavno fotografiranjem, što će poboljšati njihove praktične sposobnosti i potaknuti njihovu radoznalost i interesovanje za fotografiju. Dakle, to je odličan rođendanski ili praznični poklon, božićni pokloni za decu između 3 -11 godina.
  •  sadržaj paketa】: Paket je uključen 1 x dječija instant kamera, 1 x USB kabel za punjenje, 3 x rolna papira za štampanje, 1 x 32 GB SD kartica, 1 x trakica za vrat, 2 x OTG adapter, 1 x korisnički priručnik.
ID Oglasa: #163823674
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.