slika
slika
slika
1 od 3

Canon EOS 2000D BK 1855IS+SB130+16GB SEE

62.990 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
352
3
juče
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mega-Tehnika
Član od 10.09.2020.
Svi oglasi

Originalan, global model, sa garancijom zvaničnog uvoznika u trajanju od 24 meseca.


Jednostavan i intuitivan, idealan prvi DSLR fotoaparat za kreiranje i deljenje uspomena uz prelep efekat zamućivanja pozadine.

Pređite na jednostavno DSLR pričanje priča
Uz EOS 2000D od 24,1 megapiksela kreirajte detaljne slike DSLR kvaliteta i bioskopske Full HD filmove s lakoćom, čak i u teškim situacijama pri slabom osvetljenju. Delite trenutno i snimajte daljinski uz Wi-Fi*, NFC** i aplikaciju Canon Camera Connect.

Izvanredne fotografije, filmovi bioskopskog kvaliteta
Pređite na senzor od 24,1 megapiksela koji ima do 19 puta više površine od mnogih pametnih telefona*** za beleženje priča uz prelep efekat zamućivanja pozadine, čak i pri nezgodnom svetlu.


Kreativnost bez napora
Uživajte u vođenom snimanju sa prikazom uživo uz kreativan automatski režim i dodajte jedinstvenu završnu obradu pomoću kreativnih filtera. Samo uperite i snimajte uz Scene Intelligent Auto.

Effortless creativity
Bring everyday moments to life with EOS 2000D
Oživite svakodnevne trenutke uz EOS 2000D
Spontane trenutke pretvorite u kreativne filmove u Full HD rezoluciji ili koristite Video Snapshot da biste jednostavno zabeležili najvažnije trenutke dana.

Pogledajte video


Snimajte sa samopouzdanjem
Zabeležite trenutak baš onako kako ga se sećate uz precizan automatski fokus, 3,0 kadrova u sekundi i DIGIC 4+. Uživajte u lakom kadriranju uz optičko tražilo i pogledajte rezultate na LCD ekranu od 7,5 cm.

Shoot with confidence

Lako deljenje, daljinsko snimanje
U trenutku prenesite svoje priče na pametni uređaj radi jednostavnog deljenja na društvenim mrežama ili pravljenja rezervne kopije u oblaku i snimajte daljinski uz Wi-Fi*, NFC** i aplikaciju Canon Camera Connect.

Social sharing, remote shooting
Explore DSLR power
Istražite DSLR snagu
Preuzmite jednostavna uputstva o DSLR fotografisanju uz aplikaciju Canon Photo Companion (može se preuzeti za Android i iOS). Dodajte objektive i dodatnu opremu ili preuzmite ručnu kontrolu kada budete spremni.


Proizvod je nov,  nekorišćen i dolazi u originalnom, neotpakovanom pakovanju sa važećom garancijom od dana kupovine.  Svi proizvodi u našem asortimanu su isključivo novi, isključivo uvezeni od strane zvaničnog (generalnog) uvoznika za dati brend, poseduju svu prateću dokumentaciju i u slučaju bilo kakve potrebe, garancija se ostvaruje u Srbiji kod ovlašćenog uvoznika.  

Plaćanje možete obaviti pouzećem (kuriru na ruke nakon što Vam preda proizvod) ili na račun naše firme (po dostavljenom predračunu sa podacima za uplatu).  
Pakovanje proizvoda je dodatno obezbedjeno kako bi se izbegla i najmanja mogućnost oštećenja prilikom transporta.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem KP poruka, telefonom ili SMS porukom, kako Vama najviše odgovara.

ID Oglasa: #133251105
Informacije
  • Kao registrovano preduzeće, obezbeđujemo Vam sigurnu kupovinu bilo da kupujete kao fizičko ili pravno lice.
  • Isključivo novi proizvodi, u originalnom pakovanju, sa domaćom garancijom ostvarivom u Srbiji.
  • Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun, ukoliko kupujete kao pravno lice dobijate fakturu sa iskazanim PDV-om (firma je u sistemu pdv-a).
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.