slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Olympus OM-D E-M1 Sa Objektivom

420 €

Šabac
Korišćeno
Dostupno odmah
945
18
pre 13 dana
Crni
Član od 06.12.2008.
Svi oglasi

Ispravan odlicno ocuvan, pomerajuci tac skrin ekran.
Uz aparat kupac na poklon dobija Olympus objektiv.


Novi E-M1 je najnapredniji kompaktni sistemski fotoaparat koji je ikada napravljen. Zasnovan je na Micro Four Thirds standardu i poseduje brojne vrhunske tehnologije, kao što je unapređeni Live MOS senzor i TruePic VII procesor, a tu je i svetska premijera DUAL FAST AF i proširenih WiFi kontrola preko pametnog telefona.

 

  • Opis

 

Novi E-M1 donosi više slobode u fotografisanju. Sada možete da napravite slike upravo onako kako želite i da dobijete kvalitet koji očekujete. Novi E-M1 je najnapredniji kompaktni sistemski fotoaparat koji je ikada napravljen. Zasnovan je na Micro Four Thirds standardu i poseduje brojne vrhunske tehnologije, kao što je unapređeni Live MOS senzor i TruePic VII procesor, a tu je i svetska premijera DUAL FAST AF i proširenih WiFi kontrola preko pametnog telefona. Sve ove funkcije i tehnologije donose izuzetne performanse i kvalitet slike, i podižu čitavu OM-D seriju na jedan potpuno novi nivo. Ove superiorne karakteristike prati i dizajn kućišta koje se lako nosi i savršeno leži u ruci. Sve u svemu, ovaj model prevazilazi D-SLR fotoaparate kako u pogledu dimenzija, tako i u pogledu kvaliteta slike.

Kvalitet slike. Sjajan u svakom pogledu.

E-M1 donosi najbolji kvalitet slike koji smo ikada napravili. Uz podršku Micro Four Thirds i Four Thirds objektiva izuzetne oštrine, obogatili smo
E-M1 novom generacijom Live MOS senzora i TruePic VII procesora za obradu slike. Ono što je zaista posebno u vezi sa ovim senzorom i procesorom jeste činjenica da se oni precizno adaptiraju na konkretni objektiv i otvor blende kako bi postigli spektakularnu oštrinu u slikama i video zapisima, uz dramatično umanjenje hromatske aberacije koja je čest pratilac uvećanja slike u objektivu.

Kontrola sa
2x2 točkića

Podesite ekspoziciju i otvor blende uz pomoć dva kontrolna točkića, a zatim promenite položaj prekidača da biste na isti način podesili ISO osetljivost i balans belog. Sve je obavljeno u deliću sekunde.

Time-lapse fotografija

Napravite neverovatne usporeno snimljene sekvence na kojima se čini da vreme prolazi mnogo brže nego u stvarnosti, zahvaljujući moćnom sistemu za snimanje u sekvenci i funkciji Time Lapse Movie.

Art filteri i Foto priča

Unapredite snimke sopstvenom kreativnošću: Poigrajte se nekim od 12 Art filtera, ili ispričajte priču u slikama kombinujući seriju fotografija u jedan jedinstveni kolaž.

Proširenja

Otvorite nove fotografske horizonte uz veliki izbor pribora i dodatne opreme, kao što je novi adapter MMF-3 za Four Thirds objektive ili držač baterije HLD-7.

Opcionalno podvodno kućište

Posebno prilagođeno za E-M1 vodootporno do dubine od 45 metara, ovo podvodno kućište donosi maksimalnu zaštitu dok otkrivate nove dubine.

 

10.0 FPS SNIMANJE U SEKVENCI VELIKOM BRZINOM

E-M1 poseduje izuzetne mogućnosti za snimanje u sekvenci i postiže brzine do 10.0 fps. Sve ovo zahvaljujući potpuno novom senzoru sa brzim očitavanjem i kompaktnom i izdržljivom zatvaraču, kao i veoma brzom TruePic VII procesoru, koji će se postarati da uvek uhvatite upravo onaj trenutak koji vas je inspirisao, ma koliko bio kratak.

UGRAĐENI HDR I HDR PREGLED U TRAŽILU

E-M1 poseduje naprednu tehnologiju za HDR (High Dynamic Range) slike. Sada možete i da pratite pregled HDR snimka kroz elektronsko tražilo E-M1 koje prikazuje HDR sliku pre nego što napravite snimak i omogućava vam da izvršite dodatna podešavanja. Za HDR slike koje izgledaju upravo onako kako ste ih zamislili.

PRIKAZ BESKONAČNE EKSPOZICIJE SA HISTOGRAMOM

Dok režim Lampica" (beskonačna ekspozicija) omogućava da posmatrate i zabeležite svaku igru svetlosti, sada imate i dodatnu mogućnost prikaza histograma koji prati konkretna podešavanja. "

 PRILAGODLJIVI TASTERI

E-M1 poseduje naprednu tehnologiju za HDR (High Dynamic Range) slike. Sada možete i da pratite pregled HDR snimka kroz elektronsko tražilo E-M1 koje prikazuje HDR sliku pre nego što napravite snimak i omogućava vam da izvršite dodatna podešavanja. Za HDR slike koje izgledaju upravo onako kako ste ih zamislili.

FULL HD VIDEO

E-M1 podržava Full HD (1920 x 1080 piksela) rezoluciju za još lepše slike. Snimanje video zapisa u Full HD 1080 rezoluciji i MPEG4 formatu poboljšano je i stereo zvukom, stabilizacijom slike po 5 osa i najnovijom MSC tehnologijom objektiva.

ID Oglasa: #154972098
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.