slika
slika
slika
slika
1 od 4

Digitalni fotoaparat Dinosaurus

2.499 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
73
1
juče
Odgovara na 77% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Denis Shop online
Član od 28.11.2020.
Svi oglasi
Ovo nije obična igračka, već prava kamera, koja izrađuje fotografije u HD kvalitetu, i koje kada prenesete SD karticom na vaš računar, će biti sjajna zbirka kreativnih dela koje su napravili vaši mali umetnici. Kompaktan je za male ruke, pogodan za nošenje svuda, pakovanje uključuje izdržljivu traku za prenosivost, dizajn za decu da okače mini kameru na vrat. 1. Raznovrsne ugrađene funkcije: fotografija, video, reprodukcija, time-lapse, kontinuirano snimanje i podešavanje datuma, fokus, igrice, 5 različitih efekata filtera, ugrađe efekate okvira za fotografije koji maksimalno iskorištavaju njihovu kreativnost uz intuitivni zvuk za zadržavanje dece. Dugmad je laka za rukovanje, inteligencija sa jednim dugmetom i bez fokusa omogućavaju vašoj deci da nauče da koriste kameru za kratko vreme. Ova dečija kamera je sposobna za snimanje visoke definicije od 48 miliona piksela i može pokazati kreativnost i izražajnu moć dece. 2. Digitalni fotoaparat ima punjivu litijumsku bateriju od 600 mAh. Može da snima fotografije 5-8 sati, dolazi
sa mestom za SD karticu, maksimalni kapacitet podrške je 32 GB (kartica nije uključena) HD kvalitet slike: Digitalni fotoaparat za decu je opremljen sa 1080P HD IPS ekranom. U poređenju sa drugim dečijim kamerama, ovaj fotoaparat visoke definicije u velikoj meri poboljšava rezoluciju fotografija i kapacitet memorije kako bi doneo bolje iskustvo deci.

3. Bezbedna, izdržljiva i otporna na udarce: Ova dečija igračka je napravljena od ekološki prihvatljivog ABS-a i silikona, što je sigurnije i udobnije, koji teži samo 85 g, deca mogu lako da nose kameru napolju. 4. Igračka digitalni fotoaparat za decu dizajnirana je sa jarkim bojama, slatkim dinosaurusom. Savršen poklon za dečiji rođendan. Za uzrast od 3-12

godina.

Materijal: ABS.

Veličina proizvoda: 10,5x6 cm

Težina proizvoda: 85g

Ekran: 2.0 inča IPS HD ekran Kapacitet baterije: 600mAh Vreme punjenja: 3-5h, Efektivna statična rezolucija 1080 piksela, USB tehnologija povezivanja, Veličina ekrana 2 inča/ 6cm, Veličina fotosenzora srednji format (>35 mm)

Zumx3, Rezolucija snimanja videa 1080p, Kaiš za kameru
ID Oglasa: #152635133
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 0601411300 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.