slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Bezbednosna unutrašnja kamera 2K, 360 stepeni, NOVO- SWISS

3.100 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
101
5
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi

Predmet je nov i nekorišćen. Uvezen iz Švajcarske u originalnom pakovanju. Deo fotografija i opisa skinuto sa sajta Amazon. Drugi deo sam sama fotografisala i dodala opis.  

Garancija na ispravnost.  

 

Pokrivenost od 360° sa 2K rezolucijom - blurams sigurnosna kamera automatski prati kretanje ako detektuje kretanje. Karakteristike funkcije IR-CUT za snimanje oštrih video zapisa i fotografija od dana do noći, čak i u slabom stanju. Uključite režim privatnosti da biste zaštitili svoju privatnost.


Pametna AI detekcija i trenutna upozorenja - Primajte trenutna upozorenja na svoj telefon ako se u vašoj kući otkriju ljudi, pokreti ili abnormalni zvuk. Automatski snimite video upozorenje od 10-15 sekundi u oblak i on će biti sačuvan 24 sata (nije potrebna pretplata ili mesečne naknade).


Pametna integracija – Koristite svoju jednostavnu glasovnu komandu za gledanje blurams bebi monitora uživo na Aleka ili Google Assistant uređaju preko ekrana ili na telefonu ili tabletu. Radi sa IFTTT-om vam omogućava da povežete skoro svaki set pametnih uređaja kako bi mogli da rade zajedno, čineći vaš dom opuštajućim.


Poboljšana aplikacija za bluram - gledanje uživo 4 kamere za pse istovremeno na aplikaciji ili zvaničnom veb portalu. Podelite svoju kameru sa neograničenim brojem članova porodice. Dvosmerni audio vam omogućava da primate i prenosite zvuk sa bilo kog mesta u bilo koje vreme. Radi samo sa Vi-Fi mrežama od 2,4 GHz (ne podržava Vi-Fi od 5 GHz).


Opciono Cloud &Local Storage - 24/7 CVR omogućava unutrašnjoj bezbednosnoj kameri da održava neprekidno snimanje u oblaku, izbegavajući rizik od gubitka video snimka sa SD kartice. U zavisnosti od vremena, tipa događaja ili naziva kamere da biste brzo pretražili određeni događaj.

 

Podržava do 128 GB SD karticu (kupite zasebno).

K1

ID Oglasa: #150924605
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.