slika
1 od 1

CANON LEGRIA HF G70 videokamera

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
112
3
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

SVE NOVO !      SA GARANCIJOM !

 

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano!

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

 

 

 

☎ 062-100-50-57,  kontaktirajte nas za PORUCIVANJE i sva dodatna pitanja putem, sms, poziva,

 

Kp poruka, Viber.

 

 

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

 

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.

 

 

Film kao profesionalac sa ovim 1/2.3 tipom CMOS 4K kamkordera. Zahvaljujući naprednom autofokusu, 20k optičkom zumu i petoosnom stabilizatoru, odličan je za snimanje preciznih video zapisa bez podrhtavanja.

Senzor 4K video kamere i procesor za obradu slike DIGIC DV6 rezultiraju oštrim UHD slikama za 4K televizore, dok otvor blende sa 8 lopatica osigurava kinematografske naglaske van fokusa. Podesite objekat na LCD ekranu od 3,5 inča ili držite kameru na oku i koristite ugrađeno elektronsko tražilo.

Dodajte zamah svojim filmovima pomoću dinamičnih, širokougaonih i krupnih snimaka snimljenih moćnim optičkim zumom od 20k i naprednom stabilizacijom slike. Sa pet dodeljivih dugmadi, možete da prilagodite kameru, a sa ugrađenim ND filterima, možete da podesite ekspoziciju na veću vrednost otvora blende ili manju brzinu zatvarača.

LEGRIA HF G70 karakteriše napredni hibridni AF sistem koji se može podesiti na brzi ili glatki AF. Možete podesiti fokus dodirom na željenu AF tačku na LCD ekranu od 3,5 inča. Za još veću preciznost i udobnost, posebno u prometnim okruženjima gde subjekt mora da se drži u kadru, AF detekcije lica i praćenje lica mogu pomoći, dok je ručno fokusiranje dostupno preko kontrolnog prstena sočiva.

LEGRIA HF G70 podržava MP4 format za reprodukciju preko kompatibilnog TV-a. Pored toga, može da snima 4K UHD snimke u 25P pri 150 Mb/s, i Full HD snimke u 50P/25P pri 17/35 Mb/s.

Mnoge opcije izlaza i snimanja uključuju infracrveni režim, 0,5k usporeno Full HD snimanje, do 1200k ubrzano 4K/Full HD snimanje i različite režime tema. Prilagođeni meni slike omogućava usklađivanje boja sa drugim Canon fotoaparatima, dok režim zvučne scene omogućava snimanje zvuka prilagođenog okruženju. Istovremeno snimanje rezervnih kopija i promene memorije zahvaljujući dva slota za SD kartice.

 

 

ID Oglasa: #149326547
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.