slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Dečija HD dual kamera sa selfi štapom,32GB SD karticom

3.490 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 10 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Safe Shop Novi Sad
Član od 05.02.2022.
Svi oglasi
 

Odličan proizvod po maksimalno povoljnoj ceni. Proizvod je uvezen iz Nemačke i predstavlja pravu stvar baš za Vas, plaćanje je moguće izvršiti lično, putem žiro računa ili pouzećem, prilikom preuzimanja putem Post expressa. Za sve informacije slobodno pozovite na kontakt telefon 064420-1395, pošaljite poruku na sajtu, SMS poruku ili putem vibera. Srećnu kupovinu Vam želim!        

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.



【Digitalna kamera za decu od 48 MP】: 1080P dečija kamera podržava 4Ks zum i funkcije fokusa za automatsko prepoznavanje, kako bi se osiguralo da mogu da uživaju u samostalnom fotografisanju. 2,4 inča IPS ekran za zaštitu očiju može da izbegne oštećenje vida vašeg deteta, a da vašu decu učini prirodnijom za gledanje prelepog pejzaža.
【 Nadograđen objektiv sa okretanjem od 180° u selfi 】Dečija kamera ima novi dizajn sočiva za okretanje od 180°. Selfi ili snimanje se lako mogu postići okretanjem sočiva bez komplikovane operacije. Ista jasnoća je zagarantovana napred i pozadi. Jednostavno iskustvo korišćenja kako biste bili sigurni da deca lako istražuju svet.
【Multifunkcionalna dečja kamera】Multifunkcionalna dečja kamera: Ova dečja video kamera ima potpunu funkcionalnost, podržava snimanje fotografija, video snimanje, vremenski interval, zabavne okvire za fotografije. Ugrađene slagalice. ova dečija kamera ima 30 smešnih okvira i 6 scena u boji koje možete izabrati, tako da vaša deca mogu da iskoriste svoju maštu i kreativnost da ostvare san malog fotografa.
【Visoki kapacitet i garancija】 Tako je zgodno gledati sliku na Camareu ili povezati računar preko USB-a da biste pregledali fotografije. Dolazite sa 1*vezicom, 1*USB linijom za prenos podataka. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Kupujte sa poverenjem, mi pružamo najbolju korisničku uslugu.
【Savršen poklon za decu】 Foto i video kamera prilagođena deci sa mnoštvom alata za kreativnost i specijalnih efekata, savršen je rođendanski poklon ili praznični poklon za decu uzrasta od 2 do 12 godina. Ugrađena 800mAh punjiva litijumska baterija koja radi 2-3 sata. Tako da vaša deca ne moraju da brinu da će ostati bez baterije kada su napolju.
ID Oglasa: #166205983
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.