slika
slika
slika
1 od 3

Decija print kamera

5.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
0
0
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikolashop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
 Dečija print kamera

Kamera trenutno izradjuje slike, koristeći naprednu tehnologiju printa bez boje koja ne zahteva toner, što je čini sigurnom za decu.   Dečija selfie kamera omogućuje vašem detetu da snimi i ispiše svoje omiljene fotografije u samo nekoliko sekundi.
Ova igračka za malu decu savršen je suputnik za kreativne i znatiželjne male fotografe! .

[48MP &1080P HD video, uhvatite svaki prekrasan trenutak rasta vaseg deteta! ]
Dečiji digitalni fotoaparat ima kameru za trenutni ispis koja se može okretati za 180° za selfije i objektiv visoke rezolucije od 48MP za izvrsni kvalitet slike.   Uz mogućnost snimanja HD videozapisa od 1080P, omogućuje deci da zabeleže svaki prekrasan trenutak u životu, od radosnog smeha do trenutaka zajednickih slika.

[Višenamenska digitalna kamera za decu] Kamera za instant print za decu ima fotografije u boji, snimanje video zapisa visoke razlučivosti, crno-beli print, MP3, igrice i još mnogo toga, stvarajući šareno detinjstvo!   Ovaj fotoaparat za malu decu ima 12 filtera u boji i 16 okvira crtanih filmova, što deci omogućuje da svoje fotografije ukrase različitim filterima i okvirima prema svojim željama, stvarajući jedinstvena dela.

Ovaj fotoaparat omogućuje deci da snimaju šarene slike, snimaju 1080p HD videozapise i ispisuju crno-bele fotografije.
Idealni rođendanski, uskrsnji, božićni pokloni za dečake i devojcice od 8-10 godina.   Dajte svom detetu prvi mali fotoaparat i držite ga podalje od svog telefona! .
ID Oglasa: #165960086
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.