slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Digitalne kamere za dečake i devojčice, NOVO VAKUM pakovanje

3.100 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
337
3
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba SWISS
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi

Predmet je nov i nekorišćen. Uvezen iz Švajcarske u originalnom pakovanju. Deo fotografija i opisa skinuto sa sajta Amazon. Drugi deo sam sama fotografisala i dodala opis.  

Garancija na ispravnost.  

 

【1080P IPS kamera za decu】Ova dečja kamera je opremljena sa 4k digitalnim zumom + dvostrukom prednjom i zadnjom kamerom, i opremljena je sa 2 inčnim 1080P IPS ekranom, 12,0 MP i 2600V piksela. U poređenju sa drugim kamerama za decu, jasnoća fotografije je znatno poboljšana. Podržava samookidač, blic, može da snima do 1920k1080P fotografije i video zapise.

【Više funkcija – više zabave】 Kamera igračka podržava kontinuirano snimanje, tempirano snimanje, samookidač, video snimanje, podešavanje datuma i tako dalje, što može zadovoljiti različite potrebe u različitim situacijama. Deca će se više zabaviti. Ugrađena punjiva baterija, ova kamera za malu decu koja se lako puni preko USB-a. Ova kamera za snimanje dece podržava maksimalno 32GB SD karticu (uključena memorijska kartica od 32GB).

【Savršeni pokloni za dečake i devojčice】 Ovaj digitalni fotoaparat za decu biće savršen poklon. Ova dečja kamera podržava 10 jezika, a sistem automatski povezuje 33 slatke foto nalepnice + 8 filtera. Ova igračka poklon će se dopasti dečacima i devojčicama, bilo da se radi o rođendanima ili Božiću i drugim praznicima.

【Dizajn odličnog izgleda】 AIDMTONG Ova kamera za malu decu je napravljena po uzoru na kameru za odrasle. Njegov oblik je savršene veličine za držanje dece. Uključili smo i trakicu, ovu slatku i laganu kameru takođe možete okačiti oko vrata. To je idealna igračka za rođendanski poklon za dečake i devojčice od 3-10 godina.

【Izdržljiv silikonski materijal】PFIBONIIEEPLT Ova dečja kamera koristi silikon koji ispunjava bezbednosne standarde i ima mekan dodir. Materijal je netoksičan i bezopasan, pogodan za decu. Izgled je zaštitni otporan na udarce i veoma otporan na padove. k8
ID Oglasa: #152578726
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.