slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

GNCC T2 spoljasnja kamera

4.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
92
3
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Domaćinstvo021
Član od 22.12.2022.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prva slika je uglavnom skinuta sa sajta Amazon, a ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

T2 bezbednosna kamera ima stabilnu vezu sa Vi-Fi od 2,4 GHz (ne 5 GHz), što smanjuje šansu da bude isključena. Sa ugrađenim mikrofonom i zvučnikom, moći ćete da čujete i komunicirate sa svojom decom, članovima porodice ili poštarom. Takođe možete da upozorite neželjene uljeze kada ste daleko od kuće. Dobar izbor za spoljašnju / unutrašnju upotrebu.

Sa širokougaonim sočivom od 110° dovoljno širokim da pokrije većinu oblasti, 18 spoljnih 850nm crvenih LED dioda i visokom rezolucijom 1920k1080, vanjska WiFi kamera pruža jasne slike/video snimke. Pored toga, ova spoljna kamera sa najsavremenijom matričnom IR tehnologijom pruža kristalno jasan noćni vid. Noćni vid se automatski aktivira ili deaktivira u zavisnosti od osvetljenosti okruženja.

Kada sigurnosna kamera otkrije pokretni objekat, šalje APP push obaveštenje u realnom vremenu. Možete podesiti osetljivost detekcije i kreirati posebne oblasti za precizno otkrivanje. Bez obzira gde se nalazite, WiFi kamera je dizajnirana da bolje zaštiti vašu porodicu i imovinu.

Sa procesom proizvodnje od nerđajućeg metala, sa IP65 vodootpornom funkcijom, možete da instalirate spoljnu IP kameru u ekstremnim vremenskim uslovima kao što su sunce, kiša, sneg i pesak, što je sigurnije od ostalih plastičnih kamera na tržištu .

GNCC spoljna vifi kamera nudi 15 dana besplatnu uslugu u oblaku za nove korisnike. Kamera podržava C10 TF karticu do 128G (64G je najbolja opcija) i snimanje u petlji. Kada se memorija popuni, novi snimci će zameniti stare. Možete preuzeti aplikaciju „Osaio“ za iOS i Android pametne telefone i skenirati KR kod radi lakšeg povezivanja.

Pravo na reklamaciju imate 7 dana od prijema paketa. Preuzimanje ili slanje putem kurirske službe. Kontakt telefon 0642820102 0658741995

ID Oglasa: #158352208
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.