slika
slika
1 od 2

Kamera sa 5m kabla Endoskopska kamera 2u1 endoskopska kamera

1.301 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
1.764
42
pre 13 dana
Odgovara na 0% poruka.
Malimirko064/22-40-550
Član od 13.12.2008.
kp izlog

Najnoviji model za 2024 godinu 

Kamera sa kablom i mogucnoscu pricvrscivanja na klasicni kompjuterski USB i micro USB . Kao sto mozete videti ima prikljucak 2 u 1 tako da lako i brzo mozete promeniti uredjaj koji koristite ili na vise uredjaja .  

Kamera dolazi sa 5m kabla ima svoje LED osvetljenje sa potenciometrom, tako da  mozete regulisati jacinu svetlosti ili je ugasiti .  
Prednji deo je oko 7,5mm bez dodataka . Ima dodatke da gleda pod uglom 90 stepeni sa strane , zicu sa magnetom ili zicu sa kukicom , ako zelite nesto da dohvatite na nepristupacnom delu.  
Veliki spektar koriscenja, od automehanicara koji zele da zavire u cilindar bez skidanja glave motora , elektroinstalatera  montera sa raznim kablovima i kanalicama , pa do dece koje zele da vide sta se krije u nekoj rupi .  

Preporuka prodavca, licno koristim ovaj model, izuzetno lepo radi  
Prilikom porucivanja obavezno naglasite model EK1301


Ukoliko imate nekih nejasnoca ili zelite da me nesto pitate mozete me uvek pozvati telefonom na broj 064/22 40 550 .  

Ukoliko zelite da narucite posaljite u poruci
IME I PREZIME (ako je adresa na poslu i naziv firme u zagradi)
Ulicu i broj (broj stana obavezno ako ima)
Poštanski broj i Mesto
Broj telefona da bi vas kurir lakse dobio

ID Oglasa: #98494000
Informacije

Zbog obaveza na poslu nestizem uvek da budem pored racunara i odgovorim na poruke pozovite slobodno u vezi pitanja koja imate ako neodgovorim brzo . Hvala

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.