slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Kamera Štampač za decu Multifunkcionalna kamera fotoaparat

5.900 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
306
9
pre 2 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jelena_Alex 064 839 69 80 online
Član od 14.12.2014.
Svi oglasi

Instant kamera za decu
Foto aparat i štampač za decu
Multifunkcionalna kamera foto aparat


Karakteristike i detalji:

Štampanje od jedne sekunde i „uradi sam“ grafiti:  
Selvim Kids kamera za instant štampanje je usvojila tehnologiju termalnog štampača, samo pritisnite dugme za štampanje i sačekajte sekundu, a zatim možete da dobijete crno-belu fotografiju. Nakon toga, deca mogu koristiti olovke u boji za ukrašavanje i bojenje štampane fotografije, deca će kroz nju unaprediti svoju kreativnost i maštu.

Napomena: Kada je baterija prazna, rezultat štampanja će postati loš.

40 megapiksela i ekran od 2,4"
Selvim kamera za decu za štampanje sa dvostrukim sočivom od 40MP, HD video rezolucijom od 1080p i dve lampe za blic koje deci mogu pružiti bolje iskustvo snimanja svog detinjstva. Pored toga, kamera za malu decu dizajnirana je sa 2,4" IPS ekran za zaštitu očiju, izbegavajte oštećenje vida vašeg deteta. Uključena je TF kartica od 32 GB, sa njom možete pohraniti preko 10000 fotografija.

Konzola za igre i MP3: Ova dečja instant kamera nije samo digitalna kamera, već je opremljena i sa 3 ugrađene slagalice (moguće je preuzeti druge NES igre na memorijsku karticu, a zatim uvesti u kameru) i može biti muzicki plejer, samo preuzmite muziku na karticu, a zatim uvezite u kameru da biste je reprodukovali. Štaviše, to može biti veb kamera kada se povežete sa računarom preko usb kabla za video poziv.

Multifunkcionalna instant kamere za decu: Dečja kamera je prepuna selfija, snimanja videa, tajmera, time-lapsea, 1Ks-8Ks digitalnog zuma, automatskog čuvara ekrana, itd.  
Pored toga, 20 smešnih okvira, 6 filtera, 5 efekata ogledala, muzika igre za reprodukciju i slagalice. Donesite deci više zabave.
Bezbedan dizajn i punjivi: HD dečija kamera napravljena od ekološki prihvatljivog ABS materijala i bez uglova dizajna, netoksična i pruža udoban hvat za decu. Ugrađena punjiva baterija velikog kapaciteta i USB kabl su takođe uključeni. Napomena: Jednom kada je baterija u stanju niske baterije i podsetila vas, automatski će se isključiti odmah.

SD kartica nije ukljucena u paket.

ID Oglasa: #152608183
Informacije
  JELENA_ALEKS   064 839 69 80

PUSTITE PORUKU PREKO KP

PRIMAMO I POZIVE

VIBER PORUKE

SMS



ODGOVORICEMO U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU.



Za kontakt najbolje prvo poruka preko KP - Sms - Viber

POPUSTI NA KOLICINU



MOGUCNOST LIČNOG  PREUZIMANJA  NA VISE LOKACIJA

Ukoliko porucujete potrebno je ostaviti Vaše podatke

za slanje.

Placanje se vrši pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.