slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

MONITECH 4K digitalna kamera / fotoaparat

100 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
180
8
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nestedago
Član od 22.08.2017.
Svi oglasi

NOVO! MONITECH Digitalna kamera za fotografiju i video
Digitalna kamera koja sadrži 4K video i 48MP rezoluciju fotografija.
Možete da snimate fotografije i video zapise iz bilo kog ugla, čineći samostalno blogovanje lakšim.

  • 【Uperi i snimaj kamerom sa funkcijom ručnog fokusa】: Ova 4K kamera za fotografije podržava ručno fokusiranje (MF) . Bez obzira da li ste u režimu videa ili kamere, samo nežno pritisnite dugme kamere, okvir logotipa za fokusiranje će se pojaviti na ekranu, pustite kameri da izvrši fokusiranje da snimi vaš subjekat u tačnom trenutku koji nameravate. Dobićete savršen snimak u bilo kojoj situaciji , od svakodnevnog života do sporta, prirode.

  • 【Kamera za video zapise sa PC kamerom i HDMI izlaz】Kamera za vlogovanje se može povezati sa računarom preko USB kabla. Zatim možete odabrati Režim masovne memorije da prenesete datoteke na računar ili izaberite PC kamera da ga koristite kao kameru na računaru za uživanje u video ćaskanju ili prenosu uživo. Ako želite da pustite video koji snimate, digitalna kamera podržava HDMI funkciju, možete koristiti HDMI kabl za direktno povezivanje na HDTV (HDMI kabl nije uključen).

  • 【 Vlog kamera sa 2 režima punjenja i TF karticom od 32 GB 】Ova digitalna video kamera je opremljena sa 1500 mAh Li-Ion baterijama (30-50 minuta/svaka), koja podržava snimanje tokom punjenja, omogućavajući vam da priključite naizmeničnu struju ili banku za napajanje na punjenje za neprekidnu upotrebu . I inovativni punjač baterija takođe može da puni bateriju. 1-3-5 minuta tempirano automatsko isključivanje takođe pomaže u uštedi energije. A kamera dolazi sa memorijskom karticom od 32 GB tako da ne morate da je kupujete.

 


Vaše zadovoljstvo je naš cilj - budite deo naše velike porodice zadovoljnih korisnika i uživajte u kupovini iz snova već danas!

 

ID Oglasa: #163700492
Informacije

~ Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju, potpuno novi.

~ Licno preuzimanje u Novom Sadu.
~ Slanje robe Postexpres/ Bex.
~ Rok isporuke 1-3 radna dana.
~ Troskove dostave snosi kupac.
~ 1-3 dana reklamacije proizvoda.


~ Za sve dodatne informacije javiti se putem KP ili na broj telefona 061/667-3042, mozete nas i kontaktirati putem Viber.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.