Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Foto-aparati i kamere > Kamere

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Panasonic AG AC90 kamera

550 €

Pančevo
Korišćeno
362
10
pre 7 dana
Panasonic
Član od 04.07.2014.
Malo duzi tekst i opis, ali posto sam licno koristio kameru i nisam preprodavac zelim da napisem kako jeste stanje, a onaj ko je kupac i ne zeli da kupi macku u dzaku nece mu biti svakako tesko da procita
Kamera nije nova ali moze odlicno da sluzi i da zaradjuje, za proslave stvorena.

Izuzetna kamera koja snima u full hd rezoluciji koja se kod nas 99% koristi (prvenstveno 4k dosta zauzima mesta, novije kamere kada snimaju 4k se greju i crkavaju, drugo klijenti 80% ne mogu ni da otvore video 4k)
Dosta se i dan danas koristi ova kamera za snimanje tv sadrzaja, svadbe rodjendani itd
Ima odlican zum, lepo se snalazi po mraku (imao sam pre nje soni kameru nx100 koja nije mogla da fokusira bas lepo u sali i kada sam kod kolege video ovu uzeo sam istu) odlicna je kamera i za kran, ima klasican HDMI izlaz.
Ono sto je isto preporuka za ovu kameru jeste da belezi na dve memoriske i to SD koje nisu preskupe kao xqd ko radi ozbiljno rodjendane svadbe itd mora da je svestan da memoriske crkavaju (cak i nove budu sa greskom ma koliko god da je platili) ovo je spas, posto mozete da imate kopiju snimaka na drugu memorisku, mada mozete i sa jednom da snimate, sve po zelji.

Ono sto je mana na ovoj kameri koja meni nije smetala
Ne radi tac na ekranu(dobija se daljinac originalni i preko daljinca sve mozete da odradite) i ona dva tockica za podesavanja tona od mikrofona brljave
ALI ja sam kameru koristio full automatika ne manuelno, i nisam imao problema. Sve odlicno radi u automatici, ton je odlican sam stabilise ako je preglasno ili ako je tiho, nema potrebe za dodatnim mikrofonom i nisam ga nikad koristio. Tako da ko je i pocetnik svakako bi savetovao da je koristi na automatiku, mada moze da prebaci i na manuelno i da je koristi bez greske, blenda moze rucno da se podesi, fokus isto moze rucno ali realno nema potrebe posto je na automatici top. Ima i stabilizaciju, ja sam je koristio na monopod.

Dobija se uz kameru 3 baterije (najveca malo je naduvana i napukla ali kamera je kod mene odprilike dve godine i ne smeta nista 4h drzi ta baterija i dve manje koje drze malo preko 1h, znaci 6h sigurnih imate
Dobija se originalni punjac
I daljinac original

Najvise bih voleo licno da se preuzme.
ID Oglasa: #161453856
Informacije
Pazljivo pogledajte svaku sliku i procitajte text
Kontakt preko kupujem prodajem poruke
Moje ocene su moja garancija da cete biti maximum ispostovani
Na neki predmet mogu da spustim cenu ako mi se isplati.
Na neki oglas je navedeno da saljem bexom ali vise ne, samo sa postom obicnom saradjujem.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.